Witaj szanowny Gościu na forum Odjechani.com.pl. Serdecznie zachęcamy do rejestracji. Tylko u nas tak przyjazna atmosfera. Kliknij tutaj, aby się zarejestrować i dołączyć do grona Odjechanych!

Strona odjechani.com.pl może przechowywać Twoje dane osobowe, które w niej zamieścisz po zarejestrowaniu konta. Odjechani.com.pl wykorzystuje również pliki cookies (ciasteczka), odwiedzając ją wyrażasz zgodę na ich wykorzystanie oraz rejestrując konto wyrażasz zgodę na przetwarzanie swoich danych osobowych w ramach funkcjonowania serwisu. Więcej informacji znajdziesz w naszej polityce prywatności. Pozdrawiamy!

Powiadomienie z Sony
Tak, będzie to dowód w sprawie :D Bo pewnie masz ściągnięte filmy, gry itp :) Nawet jak usuniesz to jakimś tam sposobem przywrócą ;) Najlepszym sposobem byłoby kupić nowy dysk i nic na niego nie wrzucać hehe
[Obrazek: Kd6SQvD.png]
  Odpowiedz
o ku*** ludzie powiedzcie czy to prawda???
prosze bo ja juz nie wiem co robic!!!
  Odpowiedz
Ale co listownie Ci coś przysłali, dali twój adres, Twoje imię albo coś ? Dopóki tego nie przyślą to śpij spokojnie :) A ten napis "Wiadomośc Administtracyjna" to każdy sobie może wkleić to do swojej wiadomości tak więc chomik może być podrobiony
[Obrazek: Kd6SQvD.png]
  Odpowiedz
nie dałem nic...
ale boje sie ze mnie namierzą
a jak weźmie to na policje, do prokuratury to nie przypadkiem oni beda musieli mnie namierzyć??
  Odpowiedz
Ja też słyszałem o tym że mogą dane przywrócić, nawet jak je już dawną temu usunąłeś i jedyny sposób, to wymiana dysków.
  Odpowiedz
UWAGA!!!
Pisałem do administracji chomikuj!!! To nie oszust!!!!

lepiej usuńcie chomika!!!
  Odpowiedz
co Ci chomikuj.pl napisało ?
  Odpowiedz
Właśnie, napisz co ci napisali.
  Odpowiedz
Ściema jedna wielka! Takie jest moje zdanie, zmienię je jak skopiujesz wiadomość którą ci przysłali
  Odpowiedz
(23.10.2012, 21:52)WIDMO29 napisał(a): Właśnie, napisz co ci napisali.

nie moge skopiować... ale napisało że firma sony prosiła dać temu użytkownikowi, przywileje administratora...
  Odpowiedz