Witaj szanowny Gościu na forum Odjechani.com.pl. Serdecznie zachęcamy do rejestracji. Tylko u nas tak przyjazna atmosfera. Kliknij tutaj, aby się zarejestrować i dołączyć do grona Odjechanych!

Strona odjechani.com.pl może przechowywać Twoje dane osobowe, które w niej zamieścisz po zarejestrowaniu konta. Odjechani.com.pl wykorzystuje również pliki cookies (ciasteczka), odwiedzając ją wyrażasz zgodę na ich wykorzystanie oraz rejestrując konto wyrażasz zgodę na przetwarzanie swoich danych osobowych w ramach funkcjonowania serwisu. Więcej informacji znajdziesz w naszej polityce prywatności. Pozdrawiamy!

Prawa autorskie. Otrzymałem taką wiadomość...
Może ściema może nie.

Z tego co widzę jest więcej takich kont.
[Obrazek: yTVY4.jpg]
Jeśli przy nich pisze że wiad. administracyjna to może chomikuj współpracuje z nimi i pozakładało takie konta by za pomocą nich rozsyłać wiadomości od nich do użytkowników :D

Wszystko jest możliwe :D.
  Odpowiedz
Damianoslawp dzięki, trochę mnie uspokoiłeś. Ale czytałem też na pewnym forum prawnym, że dzwonili tam i też kazali normalnie płacić, ale odmówili tego. Jak się to dalej potoczyło to pojęcia nie mam.
  Odpowiedz
Dla mnie to ściema. Te osoby miałyby zakładać konta i coś pisać ale po co ? Jest inna opcja dla tych co łamane są ich prawa autorskie. Natrafiłam na chomik wydawcy i wiem jak wygląda. To są ściemy .
Oh, I’m not afraid to die for the other kind of love
Take me to church
I'll worship like a dog at the shrine of your lies
I'll tell you my sins and you can sharpen your knife
Offer me that deathless death
  Odpowiedz
Możesz zapytać jeszcze gepard-1991 czy coś w tym stylu on kiedyś otrzymał pismo jakieś od sony o ugodzie itd :) więc ci może powiedzieć czy przysyłali mu coś na pw chomikuj i jak to się skończyło itd :D

Ale popieram elgato i też myślę że to ściema.
  Odpowiedz
Wydawca ma specjalny znaczek C . Możliwość pobierania jego utworu za pkt lub z użycia transferu. Nie ma co siać paniki.
Daj hasło na foldery i napisz, ze dajesz tylko znajomym jeśli to Cię uspokoi.
Take me to church
  Odpowiedz
Chomika usuwam, punkty (400k) przelałem na inne konto.
  Odpowiedz
Dla mnie to ktoś z konkurencyjnych chomików chciał Cię wykosić.:P Zrobiłeś jak uważasz. Ja bym zrobiła inaczej. Jak poznać prawdziwego chomika wydawcy od oszusta jest bardzo proste. Ma opis i przekierowanie do faktycznej swojej stronki, produktów internetowych. Po zachomikowaniu od niego plików u siebie na chomiku masz literke C . Mogę podrzucić screeny jak to wygląda.
Take me to church
  Odpowiedz
Podrzuć te screeny:D
[ Sygnatura usunięta przez moderatora. ]
  Odpowiedz
Faktyczne pliki od wydawcy .Zwracajcie uwagę na charakterystyczne oznaczenia.
[Obrazek: 142681c.jpg]
[Obrazek: vmvcrc.jpg]
Jak autor nie wyraża zgody na publikacje to wtedy jest C
Take me to church
  Odpowiedz
Takich wiadomości dwa lata temu to dostawałem jedna na tydzień przez pewien czas, olałem je i dotej pory nic się nie dzieje.
  Odpowiedz