Witaj szanowny Gościu na forum Odjechani.com.pl. Serdecznie zachęcamy do rejestracji. Tylko u nas tak przyjazna atmosfera. Kliknij tutaj, aby się zarejestrować i dołączyć do grona Odjechanych!

Strona odjechani.com.pl może przechowywać Twoje dane osobowe, które w niej zamieścisz po zarejestrowaniu konta. Odjechani.com.pl wykorzystuje również pliki cookies (ciasteczka), odwiedzając ją wyrażasz zgodę na ich wykorzystanie oraz rejestrując konto wyrażasz zgodę na przetwarzanie swoich danych osobowych w ramach funkcjonowania serwisu. Więcej informacji znajdziesz w naszej polityce prywatności. Pozdrawiamy!

Prawa autorskie. Otrzymałem taką wiadomość...
Natknąłem się w necie na świeżą wiadomość o zabraniu kompa może dojdziecie do czegoś więcej z treści.

http://www.zapytajchomika.pl/621/pozew-s...-komputera
  Odpowiedz
To mnie tera zmartwiłeś.
  Odpowiedz
Ja to tam się nie martwie :D
Mieszkam za granicą :P
[Obrazek: 30829.png]
  Odpowiedz
W artykule który wrzuciłem wcześniej, jest napisane że gdy ma się ciężką sytuację to od stepują od żądania odszkodowania, ciekawe czy to prawda.
  Odpowiedz
Heh, nie potrzeba mi punktów, mam wystarczająco :P
Proponowałbym jakąś akcje jak: Free dla Odjechanych
Dajesz Free na wszystko co tam masz ( jak nie masz to zachomikuj tam pare filmów, pare gier) przekształcasz punkty w transfer i GO. :D
Paru chętnych będzie :)
[Obrazek: 30829.png]
  Odpowiedz
(29.12.2012, 22:19)muzyk33 napisał(a): Natknąłem się w necie na świeżą wiadomość o zabraniu kompa może dojdziecie do czegoś więcej z treści.

http://www.zapytajchomika.pl/621/pozew-s...-komputera

W tym linku gościu pisał, że dostał 2 wiadomości z powiadomieniem o zapłacie...
Czekam na 2 wiadomość i może ze względu na złą sytuacje mi daruje.
  Odpowiedz
Ale ciekawe czy te wiadomości przyszły pocztą tradycyjną, czy przez e-mail.
  Odpowiedz
Raczej przez e-mail.
  Odpowiedz
To jak ja usunąłem ten e-mail przez który dostałem pierwszą wiadomość to co, teraz tylko czeka mnie wizyta policji ?.
  Odpowiedz
Widmo o nic się nie martw. Usuń pliki z chomika, zmień jego nazwę.
Na komputerze usuń nielegale. Znaczy jeśli o pierwsze powiadomienie, musisz się przystosować i usunąć pliki. Dobrze mówię?
  Odpowiedz