Witaj szanowny Gościu na forum Odjechani.com.pl. Serdecznie zachęcamy do rejestracji. Tylko u nas tak przyjazna atmosfera. Kliknij tutaj, aby się zarejestrować i dołączyć do grona Odjechanych!

Strona odjechani.com.pl może przechowywać Twoje dane osobowe, które w niej zamieścisz po zarejestrowaniu konta. Odjechani.com.pl wykorzystuje również pliki cookies (ciasteczka), odwiedzając ją wyrażasz zgodę na ich wykorzystanie oraz rejestrując konto wyrażasz zgodę na przetwarzanie swoich danych osobowych w ramach funkcjonowania serwisu. Więcej informacji znajdziesz w naszej polityce prywatności. Pozdrawiamy!

Prawa autorskie - Zabezpieczyć się?
  Odpowiedz
Ja otrzymałem około 15 takich pism, od ostatniego pisma minęło kilka miesięcy i cisza, to co ma Szymon na chomiku również nic nie daje bo nie ma poparcia prawnego.
Teoretycznie jedynie zagraniczne firmy muszą się stosować do tej informacji, polskie firmy nie są zobowiązane do przestrzegania tego prawa o którym mowa w notce Szymona.
  Odpowiedz
Tony każde pismo olałeś i do teraz żadnych odpowiedzialności prawnych nie poniosłeś??
I ostatnie pytanko czy to dotyczyło tylko i wyłącznie polskich plików czy też zagranicznych??
  Odpowiedz
Olewam wszystkie pisma na których nie ma podanego mojego imienia i nazwiska oraz adresu, pliki były tylko polskie.
  Odpowiedz
Tony bardzo Ci dziękuję za pomoc :)
Ty i metis dostajecie ode mnie po reputce :)

Mamy sposób na uniknięcie powiadomienia o prawach autorskich - nie chomikować polskich plików :)

Odpowiedz