Witaj szanowny Gościu na forum Odjechani.com.pl. Serdecznie zachęcamy do rejestracji. Tylko u nas tak przyjazna atmosfera. Kliknij tutaj, aby się zarejestrować i dołączyć do grona Odjechanych!

Strona odjechani.com.pl może przechowywać Twoje dane osobowe, które w niej zamieścisz po zarejestrowaniu konta. Odjechani.com.pl wykorzystuje również pliki cookies (ciasteczka), odwiedzając ją wyrażasz zgodę na ich wykorzystanie oraz rejestrując konto wyrażasz zgodę na przetwarzanie swoich danych osobowych w ramach funkcjonowania serwisu. Więcej informacji znajdziesz w naszej polityce prywatności. Pozdrawiamy!

Prawo Jazdy Kategori AM
Hahahahahahaha na rolkach :D To luzik.
  Odpowiedz
Nom pewno :D Na rzęsach przypełzne :D
A we mnie samym wilki dwa oblicze dobra oblicze zła
walczą ze sobą nieustannie wygrywa ten, którego karmię
  Odpowiedz
:D To czekam
  Odpowiedz
Prawo jazdy kat. AM robi się w ośrodkach szkolenia kierowców (w takich jak normalne prawo jazdy np. kat. B itp) więc trzeba znaleźć odpowiedni ośrodek który szkoli kierowców do kat. AM i posiada skuter. Koszt takiej "imprezy" w zależności od regionu to od 500 zł do 700 zł za kurs, a egzamin państwowy to wydatek 170 zł plus koszt wydania dokumentu 100 zł, czyli razem to daje nam do 770 zł do 970 zł ( pod warunkiem, że egzamin zdamy za pierwszym razem).
  Odpowiedz
Z tego co wiem, w mojej okolicy w Tarnowie mój kolega za 150 zł zrobił prawko :)
  Odpowiedz
A kiedy to robił ?
  Odpowiedz
W ośrodku w którym będę zdawał jest następujący cennik:
AM 170,- 30 za teoretyczny i 140 za praktyczny. Teraz mam pytanie czy ja muszę jakieś dodatkowe kursy robić czy tylko przyjść zadać i to i to i wszystko ?
łɐʍoɹıʍɐz ʇɐıʍś ʎłɐɔ
  Odpowiedz
Od 19 Stycznia 2013r. weszły nowe przepisy i musisz przejść kurs w ośrodku szkolenia kierowców
Niżej podaję link do artykułu dla zainteresowanych, który naświetli konkretnie sprawę.

Link: Prawo Jazdy Kat. AM
  Odpowiedz
Nie wiem dokładnie jest rok starszy więc chyba na starych przepisach. Nie lubię tego państwa -.-
  Odpowiedz
]
  Odpowiedz