Witaj szanowny Gościu na forum Odjechani.com.pl. Serdecznie zachęcamy do rejestracji. Tylko u nas tak przyjazna atmosfera. Kliknij tutaj, aby się zarejestrować i dołączyć do grona Odjechanych!

Strona odjechani.com.pl może przechowywać Twoje dane osobowe, które w niej zamieścisz po zarejestrowaniu konta. Odjechani.com.pl wykorzystuje również pliki cookies (ciasteczka), odwiedzając ją wyrażasz zgodę na ich wykorzystanie oraz rejestrując konto wyrażasz zgodę na przetwarzanie swoich danych osobowych w ramach funkcjonowania serwisu. Więcej informacji znajdziesz w naszej polityce prywatności. Pozdrawiamy!

Prawo Jazdy Kategori AM
Panowie taka mała prośba, jeśli moglibyście założyć osobny wątek bo z tego co pamiętam, 1 problem= 1 wątek :).
A we mnie samym wilki dwa oblicze dobra oblicze zła
walczą ze sobą nieustannie wygrywa ten, którego karmię
  Odpowiedz
Co do tego prawa jazdy AM to ja bym wolał poczekać do 16 roku życia czyli się wstrzymać (oczywiście jak ktoś chce jeździć jednośladem) i zrobił bym prawo jazdy kat A1 i dzięki temu mogę jeździć motorami do pojemności 125 cm3 i na pewno jest lepsza frajda z jazdy niż tym odkurzaczem zwany skuterem.
  Odpowiedz
TheMrJakobEU napisał(a):zrobił bym prawo jazdy kat A1 i dzięki temu mogę jeździć motorami do pojemności 125 cm3 i na pewno jest lepsza frajda z jazdy niż tym odkurzaczem zwany skuterem.

Ale wiele jednośladów najwięcej 80 cm3 jest rejestrowana na 50cm3. U mnie w domu jest taki skuter i bardzo fajnie jeździ :D. Ale gdy złapie policja, za przekroczenie prędkości, może się domyślić, że to nie 50 :D
  Odpowiedz
Razer napisał(a):Ale gdy złapie policja, za przekroczenie prędkości, może się domyślić, że to nie 50
To jest raz a po drugi skuterem nie ma frajdy to takie odkurzacze nie zależnie czy ma 80 czy 50 cm3.
  Odpowiedz
Ale najgorsze jest to, że nie ma biegów ale to ceni sobie wiele osób :).
Wracając do tematu kto się orientuje jakie są koszty, kursu na to prawko?
  Odpowiedz
@UP

U mnie za 1 zdaniem 770zł ...
łɐʍoɹıʍɐz ʇɐıʍś ʎłɐɔ
  Odpowiedz
Razer ile ciągnie ta twoja 80??
]
  Odpowiedz
  Odpowiedz
Gratulacje i witaj w "rodzinie"! :P
[Obrazek: jGTeTrj.png]

"Tak młody jak dziś nie będziesz już nigdy. Wykorzystaj to z myślą o Twoim jutrze."

Odpowiedz
Gratki!:)
Powiedz ile Cie ta przyjemność kosztowała?:P
]
  Odpowiedz