Witaj szanowny Gościu na forum Odjechani.com.pl. Serdecznie zachęcamy do rejestracji. Tylko u nas tak przyjazna atmosfera. Kliknij tutaj, aby się zarejestrować i dołączyć do grona Odjechanych!

Strona odjechani.com.pl może przechowywać Twoje dane osobowe, które w niej zamieścisz po zarejestrowaniu konta. Odjechani.com.pl wykorzystuje również pliki cookies (ciasteczka), odwiedzając ją wyrażasz zgodę na ich wykorzystanie oraz rejestrując konto wyrażasz zgodę na przetwarzanie swoich danych osobowych w ramach funkcjonowania serwisu. Więcej informacji znajdziesz w naszej polityce prywatności. Pozdrawiamy!

Problem z Ekran NVIDIA
Zabrzmi to trochę absurdalnie ale obecnie nawet nie mogę sprawdzić rozdzielczości monitora.
Wyskakuje taki komunikat, nie mogę wejść w ten panel od ok. miesiąca:
[Obrazek: Ashampoo_Snap_2015_03_08_13h52m28s_001_-1425819216.png]
Boję się sam majstrować, bo już raz rozwaliłem pewien system :O
[Obrazek: aG8bM6P.png]

Odpowiedz
Co to za system operacyjny? Jakieś szczegóły dotyczące komputera? Podzespoły, wersja sterownika itd...
  Odpowiedz
Raport z Everest: http://hostuje.net/file.php?id=213e1df71...3b6ce897ec
Znalazłem takie coś dzięki raportowi z Everest: http://www.nvidia.pl/download/driverResu...x/81982/pl

Odpowiedz
Widzę tutaj tylko problem z systemem/sterownikami. Jesteś pewien że jądro tego systemu obsługuje twoje sterowniki?
  Odpowiedz
Nie jestem pewien. To nie ja wgrywałem sterowniki.

Odpowiedz
Dobra, jaki to system, bo coraz bardziej myślę że to losowy screen żeby nas wrobić.

PS. Jestem na fonie więc nie mogę przyjrzeć się everestowi.
  Odpowiedz
Wchodzę w Panel sterowania, potem panel sterowania NVIDIA i wyskakuje mi komunikat taki jak na screenie.
Po co miałbym was w balona robić? Pierwszy post pisałem na szybko i zapomniałem dodać, że to Windows XP Professional, co zresztą jest w raporcie.

Odpowiedz
A nie możesz zainstalować ponownie sterowników?
  Odpowiedz

Odpowiedz
Zaktualizować sterowników nie umiesz? Nie umiesz pobrać jednego pliku? Kliknij mnie!

Dopiero po odznaczeniu możliwości problemu ze sterownikami możemy działać dalej...
  Odpowiedz