Witaj szanowny Gościu na forum Odjechani.com.pl. Serdecznie zachęcamy do rejestracji. Tylko u nas tak przyjazna atmosfera. Kliknij tutaj, aby się zarejestrować i dołączyć do grona Odjechanych!

Strona odjechani.com.pl może przechowywać Twoje dane osobowe, które w niej zamieścisz po zarejestrowaniu konta. Odjechani.com.pl wykorzystuje również pliki cookies (ciasteczka), odwiedzając ją wyrażasz zgodę na ich wykorzystanie oraz rejestrując konto wyrażasz zgodę na przetwarzanie swoich danych osobowych w ramach funkcjonowania serwisu. Więcej informacji znajdziesz w naszej polityce prywatności. Pozdrawiamy!

Program do nabijania punktów - prawda czy fałsz?
Ostatnio wpadłem na link do tego filmiku.

Co sądzicie naprawdę udało się komuś zrobić program do nabijania czy to kolejny fake...
(Jak by ktoś chciał sprawdzić link do programu na stronie filmu) - ja wolałem nie ryzykować ;p
---
To jest fake, możecie śmiało pobierać a po rozpakowaniu archiwum zagrać w grę delux pacman.
Jest pewien sposób (nawet kilka) na nabijanie punktów ale jest to nielegalne.
Cóż kolejny OSZUST!!! przecież jak by ktoś to stworzył to na pewno nie udostepniał by za FREE!!!
Big Grin 
ale na pewno maja jakies sposoby na nabijanie punktów
Chudzieńki tam mają. Wrzucanie nowości i reklamowanie się oraz utrzymywanie poziomu
[Obrazek: Nwc7AWP.png]
Sygnatura wykonana przez: Rafal07000
Jest sposób na nabicie punktów ale lepiej na wstępie go sobie darujcie.
Ten sposób to włamanie na serwer chomikuj i zabawa w bazie danych oraz kilku serwerach z kopią zapasową generowaną automatycznie.
Pewnie są sposoby. Od czego są hakerzy.
Ale ten filmik to na 100% fake.
"Jeśli skopiowanie płyty to kradzież, to idąc tym tropem - zrobienie komuś zdjęcia to porwanie" - Anonymous
Sprawdziłem to w środku jest gra PAC MAN :P:P :D ale oszuści :P
(28.07.2011, 21:20)metis napisał(a): Pewnie są sposoby. Od czego są hakerzy.
Ale ten filmik to na 100% fake.

A co ja niby wcześniej napisałem ? Dokładnie to samo

(28.07.2011, 23:05)YoGi000 napisał(a): Sprawdziłem to w środku jest gra PAC MAN :P:P :D ale oszuści :P

A co ja niby wcześniej napisałem ? Dokładnie to samo

Ludzie czytać wszystkie posty a nie nabijać sobie posty powtarzaniem tego co trochę wyżej zostało napisane
Potwierdazam w środuku jest gra Delux Pokemon .. a jeśli chodzi o darmowe punkty to moim skromnym zdaniem można to zrobić tylko poprzez włamanie do bazy chomików :-) innej możliwości nie ma ..