30 dniowej. Poszukaj sobie do niego poradników, na YouTube jest tego pełno i działaj właśnie na nim. Jest to najbardziej
optymalny program i mimo że na początku wydaje się być on trudny w obsłudze po zapoznaniu jest naprawdę przyjemny
w użytkowaniu.
Witaj szanowny Gościu na forum Odjechani.com.pl. Serdecznie zachęcamy do rejestracji. Tylko u nas tak przyjazna atmosfera. Kliknij tutaj, aby się zarejestrować i dołączyć do grona Odjechanych!
Strona odjechani.com.pl może przechowywać Twoje dane osobowe, które w niej zamieścisz po zarejestrowaniu konta. Odjechani.com.pl wykorzystuje również pliki cookies (ciasteczka), odwiedzając ją wyrażasz zgodę na ich wykorzystanie oraz rejestrując konto wyrażasz zgodę na przetwarzanie swoich danych osobowych w ramach funkcjonowania serwisu. Więcej informacji znajdziesz w naszej polityce prywatności. Pozdrawiamy!
Program do nagrywania filmów z gier
|
30.05.2013, 22:24
Ojoj, WMM sobie odpuść - tandeta kompletna. Polecam pobrać Ci Adobe Premiere CS6 ze strony Adobe w wersji próbnej,
30 dniowej. Poszukaj sobie do niego poradników, na YouTube jest tego pełno i działaj właśnie na nim. Jest to najbardziej optymalny program i mimo że na początku wydaje się być on trudny w obsłudze po zapoznaniu jest naprawdę przyjemny w użytkowaniu. Wszystko co dobre kiedyś się kończy. Mój odjechany profil został porzucony. Nie odpowiadam na posty i wiadomości prywatne. Jedyna opcja kontaktu ze mną to mój śmieciowy email: b0hazard małpa o2.pl
Odjechani.com.pl, to bardzo przyjazne forum wielotematyczne. Zapraszamy do darmowej rejestracji! Kliknij "rejestracja" i...
31.05.2013, 16:16
A jest jakiś mniejszy programik? Chodzi mi dosłownie o dodanie tytułu do scenek i nic więcej.
31.05.2013, 16:47
Camstasia Studio, Łatwa w obsłudze, Do bardziej zaawansowanych polecę Sony Vegas pro
12.07.2013, 19:02
spróbuj nagrywać filmy programem Bandicam, filmy powinny mieć mniejszy rozmiar.
Nie chcę zakładać nowego wątku a mam pewien problem, mianowicie formatowałem laptopa (wcześniej było wszystko okej) i wziąłem się znowu za "nagrywanie" z tym że u mnie jest normalnie a chłopaków z którymi gadam przez Skype słychać tak jakby podwójnie... trochę psuję to jakość filmiku a nie mam kompletnie pojęcia przez to może tak się dziać.
Poniżej filmik z przykładem o co mi chodzi: EDIT: Z YouTube są chyba chwilowo jakieś problemy dlatego wrzucę też normalny link: http://www.youtube.com/watch?v=D3eNcUOTyx4
12.03.2014, 20:46
(Ten post był ostatnio modyfikowany: 12.03.2014, 20:46 przez Swordancer.)
![]()
12.03.2014, 22:16
(12.03.2014, 20:46)Swordancer napisał(a): Sprawdzimy to z tym że jeszcze przed formatem każdy miał tak samo jak teraz i nie wychwytywało... |