Witaj szanowny Gościu na forum Odjechani.com.pl. Serdecznie zachęcamy do rejestracji. Tylko u nas tak przyjazna atmosfera. Kliknij tutaj, aby się zarejestrować i dołączyć do grona Odjechanych!

Strona odjechani.com.pl może przechowywać Twoje dane osobowe, które w niej zamieścisz po zarejestrowaniu konta. Odjechani.com.pl wykorzystuje również pliki cookies (ciasteczka), odwiedzając ją wyrażasz zgodę na ich wykorzystanie oraz rejestrując konto wyrażasz zgodę na przetwarzanie swoich danych osobowych w ramach funkcjonowania serwisu. Więcej informacji znajdziesz w naszej polityce prywatności. Pozdrawiamy!

Promocja Chomikuj.pl
CzekoladowyBaron napisał(a):Zakładając konto na Yeti prosimy was abyście czytali regulamin tego serwisu.

Są tam jakieś haczyki ? może warto by o tym napisać tutaj ?

Blachu82 napisał(a):A ja napisałem skargę do administracji, dostałem odpowiedź i nie mam już reklamy. Oto odpowiedź:

Ja dzisiaj od rana nie miałem reklamy więc planowali to zdjąć :)

Choć pewnie za jakichś czas będzie znowu taka akcja z 5 GB jak pisały osoby wyżej - to nieuniknione.

Blachu82 napisał(a):Pozdrawiam

Paulina Szczerbicka
Obsługa Użytkowników
Chomikuj.pl

Pierwszy raz widzę tą osobę, czyżby zatrudnili kogoś nowego ?
  Odpowiedz
A ja na testowym wciąż mam. A loguję się na nim tak samo często jak na normalnym.
[Obrazek: Oh_yes_its_free-1338710999.png] ftp://109.196.92.86/Poradniki
user: user
hasło: user

[Obrazek: Userbar-1340978593.png]
Używaj przycisku [Obrazek: postbit_reputation.gif] rozważnie!!!
Zamiast pisać post pod postem użyj przycisku [Obrazek: postbit_edit.gif]

ʎuмızp ozpɹɐq ʇsǝ! ʇɐıмş
  Odpowiedz
Blachu82 napisał(a):A ja na testowym wciąż mam. A loguję się na nim tak samo często jak na normalnym.

A miałeś na testowym chomik maniaca? bo ja miałem na koncie friend a na manacu nie było.

UWAGA ! PROMOCJA :D
Tak jak pisaliśmy to była kwestia czasu już teraz jest 5 GB za 2,5zł.

Teraz można spekulować czy będzie więcej niż 5 GB osobiście uważam, że będzie jeszcze 9GB , za 2 dni. A cenę obstawiam na 4-4,5zł.

Uważam również, że po zakończeniu promocji, które de facto powinny zakończyć się po 24h będzie na kilka dni, może tydzień każda z tych super opcji czyli 1GB za ileśtam 2GB, 5GB i 9 GB do wyboru. Pod koniec tygodnia będzie ogromny spam reklam SUPER PROMOCJA SIE KONCZY :D I raczej rzeczywiście będzie koniec, bo za tą cenę dużo kasy by nie wycisnęli , jednak wymuszają rejestrację...

Chciałbym również zwrócić uwagę na kolejne nie uczciwe zagranie chomikuj.pl
Mianowicie kto z was zauważył, że stara cena - skreślona nie dotyczy ceny yeti tylko wysyłania sms ? co wiadomo zawsze jest większe?

Skoro pisze
[Obrazek: d0a71c067a.jpg]
To spodziewałbym się starej ceny 6zł jako cenę dotyczącą zapłaty z yeti a nie przelewu sms....Koszt 5GB z yeti normalnie wynosi 5 zł a nie 6.
A podwyższenie to kolejne zagranie marketingowe, które nie należy do uczciwych wobec nas- klientów.

Nigdy nie zwracałem uwagi na ceny chomikuj.pl ale teraz jak widzę, że za 5GB smsem jest normalnie ponad 7zł to za tę cenę jest masa innych serwisów z dużo korzystniejszymi cenami... Gdybym miał zapłacić w takim razie za serial powiedzmy dr house od 1 - 8 sezonu czyli 177 odcinków ... Zakładając , że każdy standardowo ma 349MB co daje ponad 60GB... Przykładowo płacąc za sms 60 GB wydajemy 88,56 zł !! Za tę cenę można w kupić dr house sezon co najmniej 1-6 jak nie dalej albo wypożyczyć...
  Odpowiedz
saturas napisał(a):Chciałbym również zwrócić uwagę na kolejne nie uczciwe zagranie chomikuj.pl
Obawiam się, że wielu z Was myli pojęcie uczciwości z szeroko pojętym marketingiem.

Czy jak widzisz reklamę pewnego dezodorantu, po którym spadają Ci anioły z nieba to myślisz, że jak się nim wypryskasz do stóp padnie Ci całe niebo lub chociaż jeden z tych "aniołków"? ;)

Myślę, że w tym przypadku oskarżenie w postaci zarzucania nieuczciwości Chomikuj.pl nie jest w pełni uzasadnione zwłaszcza, jeżeli mielibyście rozpatrywać to w kontekście użytkowników chomikowego portalu.
  Odpowiedz
(08.07.2012, 10:12)Lucyfer napisał(a): Dzisiaj jest już 2GB za 1,20 zł czyli jeszcze lepiej się opłaci niż 1GB
Za niedługo będzie pewnie 5GB za 2,50 :D

Czyli dobrze myślałem, że za tyle będzie :]
  Odpowiedz
A ja nadal nie mam reklamy z 5GB po niższej cenie. Widać moja reklamacja przyniosła skutek. I dobrze.

[Obrazek: brak_reklamy-1341906034.png]

ʎuмızp ozpɹɐq ʇsǝ! ʇɐıмş
  Odpowiedz
(10.07.2012, 09:23)Blachu82 napisał(a): A ja nadal nie mam reklamy z 5GB po niższej cenie. Widać moja reklamacja przyniosła skutek. I dobrze.

A ja widzę u cb reklamę, chyba że mówisz o innym chomiku :]
  Odpowiedz
Nie, ja mówię o głównym. Widocznie jest wyłączona indywidualnie.

ʎuмızp ozpɹɐq ʇsǝ! ʇɐıмş
  Odpowiedz
Mogliby dać jakąś promocję na transfer kupowany za pośrednictwem SMS. Wtedy na pewno więcej ludzi skorzystałoby z okazji, bo raczej niewiele osób ma Yeti.
  Odpowiedz
(09.07.2012, 15:40)CzekoladowyBaron napisał(a): Zakładając konto na Yeti prosimy was abyście czytali regulamin tego serwisu.

Do Świętej Anielki! Kto im napisał to coś? Ja podziękuję za to konto i ich promocję!

Cytat:9. YetiPay nie ponosi odpowiedzialności za Transakcje dokonane przez osoby nieuprawnione, jeżeli Transakcje te zostały zlecone z użyciem właściwego loginu i hasła Użytkownika, z zastrzeżeniem ust. 11 niniejszego paragrafu.

Tłumaczenie: jeżeli ktoś zdobędzie hasło i login do twojego konta i przeleje kaskę, to zapomnij, że ją odzyskasz!

Często się zdarzają kradzieże chomika. A co jeśli złodzieje się wycwanią i zaczną podrzucać keyloggery, które kradną nie tylko login i hasło do chomiczka?

Przeczytajcie ten długaśny regulamin. Tam jest więcej haczyków niż w skrzyneczce niejednego wędkarza! :OO
  Odpowiedz