Blachu82 napisał(a):A ja na testowym wciąż mam. A loguję się na nim tak samo często jak na normalnym.
A miałeś na testowym chomik maniaca? bo ja miałem na koncie friend a na manacu nie było.
UWAGA ! PROMOCJA
Tak jak pisaliśmy to była kwestia czasu już teraz jest 5 GB za 2,5zł.
Teraz można spekulować czy będzie więcej niż 5 GB osobiście uważam, że będzie jeszcze 9GB , za 2 dni. A cenę obstawiam na 4-4,5zł.
Uważam również, że po zakończeniu promocji, które de facto powinny zakończyć się po 24h będzie na kilka dni, może tydzień każda z tych super opcji czyli 1GB za ileśtam 2GB, 5GB i 9 GB do wyboru. Pod koniec tygodnia będzie ogromny spam reklam SUPER PROMOCJA SIE KONCZY
I raczej rzeczywiście będzie koniec, bo za tą cenę dużo kasy by nie wycisnęli , jednak wymuszają rejestrację...
Chciałbym również zwrócić uwagę na kolejne nie uczciwe zagranie chomikuj.pl
Mianowicie kto z was zauważył, że stara cena - skreślona nie dotyczy ceny yeti tylko wysyłania sms ? co wiadomo zawsze jest większe?
Skoro pisze
To spodziewałbym się starej ceny 6zł jako cenę dotyczącą zapłaty z yeti a nie przelewu sms....Koszt 5GB z yeti normalnie wynosi 5 zł a nie 6.
A podwyższenie to kolejne zagranie marketingowe, które nie należy do uczciwych wobec nas- klientów.
Nigdy nie zwracałem uwagi na ceny chomikuj.pl ale teraz jak widzę, że za 5GB smsem jest normalnie ponad 7zł to za tę cenę jest masa innych serwisów z dużo korzystniejszymi cenami... Gdybym miał zapłacić w takim razie za serial powiedzmy dr house od 1 - 8 sezonu czyli 177 odcinków ... Zakładając , że każdy standardowo ma 349MB co daje ponad 60GB... Przykładowo płacąc za sms 60 GB wydajemy 88,56 zł !! Za tę cenę można w kupić dr house sezon co najmniej 1-6 jak nie dalej albo wypożyczyć...