Mam nadzieję, że napisałem zrozumiale : ).
Mam jeszcze jedno pytanie. Co jeśli przy zapisywaniu się do programu partnerskiego nie wpiszę poprawnych danych osobowych?
Dziękuje.
Witaj szanowny Gościu na forum Odjechani.com.pl. Serdecznie zachęcamy do rejestracji. Tylko u nas tak przyjazna atmosfera. Kliknij tutaj, aby się zarejestrować i dołączyć do grona Odjechanych!
Strona odjechani.com.pl może przechowywać Twoje dane osobowe, które w niej zamieścisz po zarejestrowaniu konta. Odjechani.com.pl wykorzystuje również pliki cookies (ciasteczka), odwiedzając ją wyrażasz zgodę na ich wykorzystanie oraz rejestrując konto wyrażasz zgodę na przetwarzanie swoich danych osobowych w ramach funkcjonowania serwisu. Więcej informacji znajdziesz w naszej polityce prywatności. Pozdrawiamy!
Pytanie o program partnerski
|
31.12.2011, 05:14
Nie wiem czy dobrze robię pytając się o coś w tym dziale, jestem tutaj nowy. Mimo wszystko moje pytanie dotyczy się programu partnerskiego. Chodzi o to, że chciałem się zapisać do programu partnerskiego ale w taki sposób, by inny użytkownik z innego programu partnerskiego miał prowizję ze sprzedanych przeze mnie rzeczy (czyli jestem pod nim). Z tego co wiem, taka prowizja wynosi 10%. Czy to 10%, na którym on zarabia to ja tracę przez to na swoim zarobku o 10%? Czy po prostu on dostaje 10%, a ja mam taki sam zarobek jakbym nie był "pod jego programem partnerskim"?
Mam nadzieję, że napisałem zrozumiale : ). Mam jeszcze jedno pytanie. Co jeśli przy zapisywaniu się do programu partnerskiego nie wpiszę poprawnych danych osobowych? Dziękuje. Odjechani.com.pl, to bardzo przyjazne forum wielotematyczne. Zapraszamy do darmowej rejestracji! Kliknij "rejestracja" i...
Z tymi procentami jest pewnie tak, że on ma 10% a Ty 100%. Nikomu nic nie zabiera.
Druga sprawa to taka, że na PP chomikuj już nie zarobisz, więcej informacji z pewnością udzieli Ci adam-as. Możesz też poczytać ten temat: http://odjechani.com.pl/Thread-Na-chomik...e-zarobisz laxolar napisał(a):Mam jeszcze jedno pytanie. Co jeśli przy zapisywaniu się do programu partnerskiego nie wpiszę poprawnych danych osobowych?Dane są potrzebne do wypłaty gotówki. Nie wiem czy można je edytować w późniejszym czasie. |