Witaj szanowny Gościu na forum Odjechani.com.pl. Serdecznie zachęcamy do rejestracji. Tylko u nas tak przyjazna atmosfera. Kliknij tutaj, aby się zarejestrować i dołączyć do grona Odjechanych!

Strona odjechani.com.pl może przechowywać Twoje dane osobowe, które w niej zamieścisz po zarejestrowaniu konta. Odjechani.com.pl wykorzystuje również pliki cookies (ciasteczka), odwiedzając ją wyrażasz zgodę na ich wykorzystanie oraz rejestrując konto wyrażasz zgodę na przetwarzanie swoich danych osobowych w ramach funkcjonowania serwisu. Więcej informacji znajdziesz w naszej polityce prywatności. Pozdrawiamy!

Rabat 10$ na zakupy
Zarejestruj się na stronie
http://reg.en.jd.com/reg/person.html?Ret....jd.com%2F (czysty link)

Znajdź to co chcesz kupić użyj kodu i czekaj na paczkę
Wykorzystując kod Invitation code : RYW5R0
Otrzymasz zniżkę:
ref -10$ na zakupy za minimum 10.01$, ja też 
bez refa tylko -5$ na zakupy za min 5.01$ ]
Można płacić paypalem lub kartą :D
Sam zamówiłem powerbanka :P

Kupony się skończyły, a szkoda. Dobrze że chociaż powerbanka zamówiłem za 1,25$

Kupony powróciły. ja już 4 rzeczy zamówiłem, polecam, przy rejestracji podać kod RYW5R0
  Odpowiedz
A masz jakiś dowód na to że przynajmniej wysyłają? To że to będzie chińskie gówienko jest oczywiste, ale przynajmniej czy coś się dostanie :D

PS. Czy na konkurencyjnym forum masz nick "SolidCortex"?
  Odpowiedz
Niedostępny
  Odpowiedz
mhm nie, konrad123456789
a ten nick co podałeś to znajomego konto na forum androidowym dodałem tam też ten post :P

A rzeczy przychodzą bo już na forum o zarabianiu kilka osób dostało z tej wcześniejszej promocji ;]
  Odpowiedz
Potwierdzam, sam zrobiłem kilka zamówień :) Niestety aktualnie reff kody nie działają :(
  Odpowiedz
A coś przyszło, czy tylko zamówiłeś?
  Odpowiedz
Już ref kody nie działają :D działają jednak kody JD555 czyli produkt za 5 centów, radzę się śpieszyć :P
  Odpowiedz
Dotarły pierwsze paczki. Lornetka i okulary 3D VR
Lornetka spoko, tylko te okulary takie sobie.
[Obrazek: dCmlsOK.jpg]
  Odpowiedz
Ile wydałeś na te gadżety?
Niedostępny
  Odpowiedz
Na te 2 rzeczy wyżej jakieś 2 zł, a jeszcze 30 paczek w drodze. Za wszystkie paczki zapłaciłem jakieś 40 zł :P
Deal życia, taka lornetka jak tutaj za kilka centów na allegro 22 zł :P
#JauszBiznesu
  Odpowiedz