Witaj szanowny Gościu na forum Odjechani.com.pl. Serdecznie zachęcamy do rejestracji. Tylko u nas tak przyjazna atmosfera. Kliknij tutaj, aby się zarejestrować i dołączyć do grona Odjechanych!

Strona odjechani.com.pl może przechowywać Twoje dane osobowe, które w niej zamieścisz po zarejestrowaniu konta. Odjechani.com.pl wykorzystuje również pliki cookies (ciasteczka), odwiedzając ją wyrażasz zgodę na ich wykorzystanie oraz rejestrując konto wyrażasz zgodę na przetwarzanie swoich danych osobowych w ramach funkcjonowania serwisu. Więcej informacji znajdziesz w naszej polityce prywatności. Pozdrawiamy!

Recenzja gry: Dead Island
Witam, gra Dead Island jest bardzo ciekawa fajnie się w nią gra w piątkowe wieczory. Grafika super fakt, że jest trochę krótka jak robi się tylko misje główne - co nie polecam. Więcej zabawy jest jak wykonujemy wszystkie misje. Niestety, ale jeżeli nie mamy dostępu do internetu, aby zagrać ze znajomymi. Gra w niektórych momentach jest bardzo trudna do przejścia. Co tutaj dużo gadać w tą grę fani ZOMBIE muszą zagrać

[Obrazek: rh47tzjpirs2kdtv7jaz.png]

Zalety:
- Otwarty świat
- Niezła grafika
- Idealna gra dla fanów Zombie

Wady:
- Zombie respawnują się w tym samym miejscu
- krótka fabuła (bez misji dodatkowych)
- niekiedy gra samemu jest bardzo trudna co wcale nie umila gry

krótki Gameplay Oglądać w jak najlepszej jakości ;)

Życie nie ma ścieżek na skróty.
[Obrazek: 9dLeST2.png]

Odpowiedz
A tak się spytam wysokie są wymagania gry?
[Obrazek: 7HOfJI1.png]
Niedostępny
  Odpowiedz
Raczej nie. Skoro mi normalnie uciągało na średnim/wysokim - dokładnie nie pamiętam czy coś w ogóle tam takiego jest. Dawno się grało. - Tobie powinno również pujść bez problemu ;)
Jak dobrze poszukasz to może znajdziesz z multi. Wtedy to się dzieje Haha :)

Odpowiedz
Właśnie mam zamiar rozpocząć przygodę z tą gierką .Widzę , że warta jest świeczki :)
  Odpowiedz
Oczywiście, że tak ;)
Ten dreszczyk emocji jest świetny ;)

Odpowiedz
Jedna z niewielu gier, które całe przeszedłem ;)
Wg mnie dwójka bije jedynkę na głowę.
[Obrazek: aG8bM6P.png]

Odpowiedz
Co prawda, to prawda ;)
W dwójce jest położony nacisk na broń palną, natomiast w jedynce na broń białą ;)

Odpowiedz
Powiedziałbym, że ta gra nadaje się jedynie dla fanów zombie :) Nie znaczy to, że jest zła. To całkiem fajna produkcja, ale nie trafiła w mój gust.
  Odpowiedz
Jak dla mnie ta gra jest nudna jak flaki z olejem, fabuła nie wciąga całkowicie a absurd niektórych misji
jest po prostu nie do ogarnięcia (mówię tu na przykład o misji w której przynosimy wodę czy jakiegoś misia, sam już
nie pamiętam, dziewczynce - idziemy pół mapy po jakąś pierdołę nie mającą nic wspólnego z fabułą). Mnie
gra nie ruszyła kompletnie, o ile na początku było fajnie tak im dalej tym nudniej. Druga część w którą też miałem
przyjemność grać tylko się pogrążyła. Nie da się na tym samym silniku, tej samej mechanice zrobić 20 gier - nie tędy droga.
Wiadomo wszystko jest kwestią gustu, mnie ćwiartowanie zombie bawi przez jakieś 2 godziny, potem wolałbym aby
gra miała jakiś sens (prawdziwy) a nie naciąganą fabułę.
Wszystko co dobre kiedyś się kończy. Mój odjechany profil został porzucony. Nie odpowiadam na posty i wiadomości prywatne. Jedyna opcja kontaktu ze mną to mój śmieciowy email: b0hazard małpa o2.pl
  Odpowiedz