Zasady :
1. Na jakim liczniku online pobiłeś rekord ?
2. Należy podać screen na potwierdzenie autentyczności rekordu.
Witaj szanowny Gościu na forum Odjechani.com.pl. Serdecznie zachęcamy do rejestracji. Tylko u nas tak przyjazna atmosfera. Kliknij tutaj, aby się zarejestrować i dołączyć do grona Odjechanych!
Strona odjechani.com.pl może przechowywać Twoje dane osobowe, które w niej zamieścisz po zarejestrowaniu konta. Odjechani.com.pl wykorzystuje również pliki cookies (ciasteczka), odwiedzając ją wyrażasz zgodę na ich wykorzystanie oraz rejestrując konto wyrażasz zgodę na przetwarzanie swoich danych osobowych w ramach funkcjonowania serwisu. Więcej informacji znajdziesz w naszej polityce prywatności. Pozdrawiamy!
Rekord online na chomiku :) - Jaki jest twój rekord?
|
||
08.04.2012, 20:34
(Ten post był ostatnio modyfikowany: 03.08.2012, 01:42 przez MissFuneral.)
Siemka, w tym temacie przedstawiamy swój rekord online na chomiku Mój rekord na chomiku FilmyChomikuj.pl wynosił 64 , zaś na 2 chomiku Chomikuj-Android rekord wynosi 39 online Czekam na wasze rekordy
Zasady : 1. Na jakim liczniku online pobiłeś rekord ? 2. Należy podać screen na potwierdzenie autentyczności rekordu. Odjechani.com.pl, to bardzo przyjazne forum wielotematyczne. Zapraszamy do darmowej rejestracji! Kliknij "rejestracja" i...
Ja bym sugerował przyjąć jakieś formalne zasady. Proponowałbym aby pisać jakiego licznika używamy i może zamieszczać screen z fragmentem chomika jako potwierdzenie autentyczności, bo tak to zawsze mogę sobie zmyślić, choć nic mi to nie da i nie przyniesie żadnych korzyści.
Używaj przycisku rozważnie!!! Zamiast pisać post pod postem użyj przycisku ʎuмızp ozpɹɐq ʇsǝ! ʇɐıмş
09.04.2012, 02:27
Według mnie to nie ma sensu skoro u mnie siedzi do 100 osób online a są chomiki które rozsyłają reklamy z licznikami i w ogóle z nimi kombinują Efekt taki że zaczną wstawiać screeny z 2-oma tysiącami osób on-line bo jest kilka chomików które mają takie liczniki (nazw nie będę ujawniał)
|