Witaj szanowny Gościu na forum Odjechani.com.pl. Serdecznie zachęcamy do rejestracji. Tylko u nas tak przyjazna atmosfera. Kliknij tutaj, aby się zarejestrować i dołączyć do grona Odjechanych!

Strona odjechani.com.pl może przechowywać Twoje dane osobowe, które w niej zamieścisz po zarejestrowaniu konta. Odjechani.com.pl wykorzystuje również pliki cookies (ciasteczka), odwiedzając ją wyrażasz zgodę na ich wykorzystanie oraz rejestrując konto wyrażasz zgodę na przetwarzanie swoich danych osobowych w ramach funkcjonowania serwisu. Więcej informacji znajdziesz w naszej polityce prywatności. Pozdrawiamy!

Rekord online na chomiku :) - Jaki jest twój rekord?
Siemka, w tym temacie przedstawiamy swój rekord online na chomiku :) Mój rekord na chomiku FilmyChomikuj.pl wynosił 64 :), zaś na 2 chomiku Chomikuj-Android rekord wynosi 39 online :) Czekam na wasze rekordy :)

Zasady :
1. Na jakim liczniku online pobiłeś rekord ?
2. Należy podać screen na potwierdzenie autentyczności rekordu.
[Obrazek: Kd6SQvD.png]
  Odpowiedz
Ja bym sugerował przyjąć jakieś formalne zasady. Proponowałbym aby pisać jakiego licznika używamy i może zamieszczać screen z fragmentem chomika jako potwierdzenie autentyczności, bo tak to zawsze mogę sobie zmyślić, choć nic mi to nie da i nie przyniesie żadnych korzyści.
[Obrazek: Oh_yes_its_free-1338710999.png] ftp://109.196.92.86/Poradniki
user: user
hasło: user

[Obrazek: Userbar-1340978593.png]
Używaj przycisku [Obrazek: postbit_reputation.gif] rozważnie!!!
Zamiast pisać post pod postem użyj przycisku [Obrazek: postbit_edit.gif]

ʎuмızp ozpɹɐq ʇsǝ! ʇɐıмş
  Odpowiedz
Blachu, zasady dodane :)
[Obrazek: Kd6SQvD.png]
  Odpowiedz
Według mnie to nie ma sensu skoro u mnie siedzi do 100 osób online a są chomiki które rozsyłają reklamy z licznikami i w ogóle z nimi kombinują Efekt taki że zaczną wstawiać screeny z 2-oma tysiącami osób on-line bo jest kilka chomików które mają takie liczniki (nazw nie będę ujawniał)
  Odpowiedz