W czym może być problem ???/ Na innych hostingach nie za bardzo bym chciał bo po jakimś czasie znikną a tak to na swoim chomiku trzymałem

No i dlaczego jeżeli nowe się nie wyświetlają to dlaczego te przedtem wrzucone tak ???
pozdr
![[Obrazek: 71b2d93ed3563d36.jpg]](http://images38.fotosik.pl/27/71b2d93ed3563d36.jpg)
Witaj szanowny Gościu na forum Odjechani.com.pl. Serdecznie zachęcamy do rejestracji. Tylko u nas tak przyjazna atmosfera. Kliknij tutaj, aby się zarejestrować i dołączyć do grona Odjechanych!
Strona odjechani.com.pl może przechowywać Twoje dane osobowe, które w niej zamieścisz po zarejestrowaniu konta. Odjechani.com.pl wykorzystuje również pliki cookies (ciasteczka), odwiedzając ją wyrażasz zgodę na ich wykorzystanie oraz rejestrując konto wyrażasz zgodę na przetwarzanie swoich danych osobowych w ramach funkcjonowania serwisu. Więcej informacji znajdziesz w naszej polityce prywatności. Pozdrawiamy!
Screeny z filmów nie wyświetlają się na chomiku
|
28.05.2011, 10:44
(Ten post był ostatnio modyfikowany: 06.01.2013, 23:26 przez MissFuneral.)
Witam od jakiegoś czasu mam problem ze screenami z filmów. Zawsze używałem chomika do wrzucania fotek. Teraz od jakiegoś czasu nie wyświetlają się fotki...
W czym może być problem ???/ Na innych hostingach nie za bardzo bym chciał bo po jakimś czasie znikną a tak to na swoim chomiku trzymałem ![]() No i dlaczego jeżeli nowe się nie wyświetlają to dlaczego te przedtem wrzucone tak ??? pozdr
Zapraszam chomik xxxhd
![]() Odjechani.com.pl, to bardzo przyjazne forum wielotematyczne. Zapraszamy do darmowej rejestracji! Kliknij "rejestracja" i...
28.05.2011, 12:27
Ale gdzie te fotki się nie wyświetlają ? na chomiku czy jak linkujesz z chomika na inne strony ?
Nie wyświetlają się czyli mam rozumieć że nie ma podglądu czy że plików nie widać ?
Tzn :
Przedtem wrzucałem screeny na inne typu shareimage itd ale po jakimś czasie znikały itd. Potem cały czas wrzucałem je do jednego foldera na chomiku i w czasie jak kliknąłem na obrazek brałem link do niego i tak robiłem screeny . Teraz to nie działa Ten obrazek z napisem brazzers jest z chomika i jest wyświetlany a inne obrazki wrzucane od jakiegoś czasu już nie.
Zapraszam chomik xxxhd
![]()
29.05.2011, 02:42
U mnie (na chrome) nie wyświetla załączonej przez Ciebie w poście grafiki, otwarcie odnośnika do grafiki również nic nie daje.
Wydaje mi się, że chomikuj zmieniło sposób kodowania linków do plików ale nie jestem pewien. Napisałem dzisiaj do administracji chomikuj.pl w tej sprawie i czekam co mi odpiszą.
29.05.2011, 10:21
Dziękuję za reakcję no i widzę że już też się nie wyświetla......
Coś mieszają, najgorzej jak wszystkie screeny szlak trafi.....:-/ pozdr Cytat:I wszystko jasne. Pozostaje uploadować obrazki bezpośrednio na portal chomikuj.pl ale tylko i wyłącznie do ukrytego folderu bez hasła. Czy mi się wydaje czy już wszystko ok ??? Bo to był chyba powód..... Witam Można powiedzieć że wszystko gra oprócz małego problemu : Wklejam (kopiuje gotowca z innego) 3 linijki z kodem do 3 obrazków - podmieniam linki do tych 3 obrazków - zatwierdź i się okazuje że mam 1 obrazek wyświetlany. Edytuje i się okazuje że jest tylko 1 linijka. Okazuje się że nie można zrobić naraz kilku obrazkó jak to było przedtem tylko pojedyńczo. Prośba o reakcję bo trochę uciążliwe robić po kolei jeden obrazek. Nie wiem czy nie pokręciłem..... opisu ![]() pozdr
Zapraszam chomik xxxhd
![]()
08.06.2011, 19:25
Ja też miałem problem z wklejaniem zdjęć do opisu
problem był związany z tym że chomikuj.pl zaczęło dopisywać do adresu obrazka kilka znaków na końcu adresu chodzi dokładnie o te znaki: &loc=PL wystarczyło usunąć te kilka ostatnich znaków z adresu obrazka i zdjęcia się pojawiały w opisie pliku teraz już wszystko działa normalnie, ale za to teraz jest rzeczywiście problem z tym że nie można od razu wkleić kilka adresów do opisu pliku ale miejmy nadzieję że za kilka dni wszystko się naprawi ![]()
08.06.2011, 23:03
Dzięki za info.
Też się zastanawiałem po co ta końcówka ale zostawiłem to w cholerę. To jest dobra wiadomość dla wszystkich.
23.06.2011, 15:42
Czy już coś wiadomo na temat wrzucania obrazków ??? Widzę że nic się nie zmieniło i nadal trzeba pojedynczo wklejać. Chyba ze coś źle robie....
pozdr
Zapraszam chomik xxxhd
![]() |