Witaj szanowny Gościu na forum Odjechani.com.pl. Serdecznie zachęcamy do rejestracji. Tylko u nas tak przyjazna atmosfera. Kliknij tutaj, aby się zarejestrować i dołączyć do grona Odjechanych!

Strona odjechani.com.pl może przechowywać Twoje dane osobowe, które w niej zamieścisz po zarejestrowaniu konta. Odjechani.com.pl wykorzystuje również pliki cookies (ciasteczka), odwiedzając ją wyrażasz zgodę na ich wykorzystanie oraz rejestrując konto wyrażasz zgodę na przetwarzanie swoich danych osobowych w ramach funkcjonowania serwisu. Więcej informacji znajdziesz w naszej polityce prywatności. Pozdrawiamy!

Shina96 wita ponownie! :D
Hej cześć i czołem wszystkim! ^^

Jako, że dawno, bardzo dawno mnie tu nie było, pomyślałam, że w końcu powinnam się odezwać. Tak więc wpadłam na pomysł napisania nowego postu gdzie starzy użytkownicy, którzy mnie znają, przypomną sobie moją skromną osóbkę. Natomiast nowi będą mieli możliwość mnie poznania^^

Tak więc, jestem Asia i mam 18 wiosenek. Od września tego roku mieszkam w Tczewie, na co dzień pracuję na kasie w Carrefourze, gdzie świetnie mi idzie :D
W wolnych chwilach podziwiam bujną naturę (czyt. parki, dużo parków) Tczewa, czytuję książki z pogranicza fantastyki, horroru czy romansu, bądź słucham (wszelakiego gatunku)muzyki :D

Jako, że zaczęłam nowe życie w nowym mieście, zmieniłam także kolor włosów. Znów jestem brunetką! ^^

Oczywiście cały czas szlifuje umiejętności pisarskie i rysownicze i, czasami, także wokalne :D

to tyle o mnie ^^
Ci którzy Cie wspierają, znają na wylot, a jednak nadal kochają...Gdziekolwiek się znajdujesz, Twój świat tworzą Twoi przyjaciele...♥

[Obrazek: 52a49b2b5a5d8.jpg]
  Odpowiedz
Witaj ponownie :)
Czekam na odświeżenie Twoich starych wątków i Twoje nowe prace.
[Obrazek: Y3AbJ8Z.jpg]
  Odpowiedz
Hejka :)
[Obrazek: jGTeTrj.png]

"Tak młody jak dziś nie będziesz już nigdy. Wykorzystaj to z myślą o Twoim jutrze."

Odpowiedz
A kto to jest? Mysli
  Odpowiedz
da Vinci nie mów, że o mnie zapomniałeś, wspaniałej dziewczynie która w szybkim tempie umieściła swoje zdjęcia i zachwycała was swoimi rysunkami z anime O.o :D
Ci którzy Cie wspierają, znają na wylot, a jednak nadal kochają...Gdziekolwiek się znajdujesz, Twój świat tworzą Twoi przyjaciele...♥

Odpowiedz
Haha

Faktycznie dawno Cie nie było :) ...aż Krystian wybył.
  Odpowiedz
To chyba nie z mojego powodu wybył z forum co?? :D

Odpowiedz
Shinaa Haha. Witam Cię. Faktycznie dawno Cię tu nie było, a szkoda. Liczę na fotkę z tym nowym kolorem włosów :3
  Odpowiedz
Monoceros zdjęcie jak najbardziej będzie ^^

Odpowiedz
Cześć, Asieńko! ;)
  Odpowiedz