Witaj szanowny Gościu na forum Odjechani.com.pl. Serdecznie zachęcamy do rejestracji. Tylko u nas tak przyjazna atmosfera. Kliknij tutaj, aby się zarejestrować i dołączyć do grona Odjechanych!

Strona odjechani.com.pl może przechowywać Twoje dane osobowe, które w niej zamieścisz po zarejestrowaniu konta. Odjechani.com.pl wykorzystuje również pliki cookies (ciasteczka), odwiedzając ją wyrażasz zgodę na ich wykorzystanie oraz rejestrując konto wyrażasz zgodę na przetwarzanie swoich danych osobowych w ramach funkcjonowania serwisu. Więcej informacji znajdziesz w naszej polityce prywatności. Pozdrawiamy!

Skuter nie ładuje akumulatora
Witam :) Mam taki problem z moim skuterem Italjet Dragster "50". Produkuje on prąd ale nie jest on przekazywany na akumulator. Ma ktoś pomysł o co chodzi? :)
A we mnie samym wilki dwa oblicze dobra oblicze zła
walczą ze sobą nieustannie wygrywa ten, którego karmię
  Odpowiedz
A sprawny masz akumulator? Może wystarczy go zalać lub sprawdź jak wygląda sytuacja z regulatorem napięcia.
[Obrazek: jGTeTrj.png]

"Tak młody jak dziś nie będziesz już nigdy. Wykorzystaj to z myślą o Twoim jutrze."

Odpowiedz
Akumulator jak naładuje to trzyma prąd ale wiadomo zużywa się na kierunkowskazy, światło stop itp. A regulator napięcia wymieniałem kilka dni temu i to samo :/
  Odpowiedz
Sprawdź kable, może coś nie łączy jak powinno
  Odpowiedz
Regulator napięcia sprawdzony ?
  Odpowiedz
szalony napisał(a):Regulator napięcia sprawdzony ?

Cassius napisał(a):regulator napięcia wymieniałem kilka dni temu i to samo

Czytaj :) Problem zlikwidowany :D Nie łączyły kable ale już wszystko ok. Dzięki za każdą pomoc, proszę o zamknięcie.
  Odpowiedz
Mówiłam. :)
  Odpowiedz