Witaj szanowny Gościu na forum Odjechani.com.pl. Serdecznie zachęcamy do rejestracji. Tylko u nas tak przyjazna atmosfera. Kliknij tutaj, aby się zarejestrować i dołączyć do grona Odjechanych!

Strona odjechani.com.pl może przechowywać Twoje dane osobowe, które w niej zamieścisz po zarejestrowaniu konta. Odjechani.com.pl wykorzystuje również pliki cookies (ciasteczka), odwiedzając ją wyrażasz zgodę na ich wykorzystanie oraz rejestrując konto wyrażasz zgodę na przetwarzanie swoich danych osobowych w ramach funkcjonowania serwisu. Więcej informacji znajdziesz w naszej polityce prywatności. Pozdrawiamy!

Sprzedam Konta Shell
Masz rację

po 1 - nie ma nic za darmo
po 2 - wystarczy wejść albo na google albo na forum z torrentami i tam są ogłoszenia i można sobie porównać.

Mi osobiście ta oferta za kasę się nie podoba......
Zapraszam chomik xxxhd

[Obrazek: 71b2d93ed3563d36.jpg]
@Up

Sam sobie zaprzeczasz ...
Najpierw mówisz "nie ma nic za darmo" , a potem , że nie podoba Ci się , że trzeba płacić ...
Zdecyduj się Auc

Aktualizacja !
Oferta shelli jest pobrana z innej strony sprzedającej konta a ceny są wyższe od oryginału o 5 zł :) więc nie jest tak źle, widziałem ofertę gdzie za te shelle chcieli o 20 zł więcej niż kosztują normalnie
UWAGA !

Dla pierwszych 5 osób :
85 GB + VNC - za jedyne 40 zł./miesięcznie !
http://shell.legendteam.net/index.php/ko...ferta.html

To jest oryginalna strona. http://shell.legendteam.net/

A teraz Za co to skopiowałem ?!!
~~ Ponieważ ktoś narobił się nad stroną opisami a ty mu wszystko skopiowałeś. Zmieniłeś tylko wygląd - ale wszystkie dane opisy to jest to samo.....

Więcej nic nie powiem.
"Jeśli skopiowanie płyty to kradzież, to idąc tym tropem - zrobienie komuś zdjęcia to porwanie" - Anonymous
Dokładnie o legendteam.net mówiłem - ich oferta też nie jest rewelacyjna, napchane ludzi na jeden serwer tyle że nie wiele można tam zrobić, o uruchomieniu chomikboxa nie ma mowy bo zaraz konto zablokują. Do wrzucania na chomika najlepszym wyjściem jest serwer VPS
Ja mam tam konto. Powiem Ci że nie żałuje. ChomikBox jest wgrany, Premium Konta są :) WinRar działa :)
"Jeśli skopiowanie płyty to kradzież, to idąc tym tropem - zrobienie komuś zdjęcia to porwanie" - Anonymous
No to widzę że się poprawili :)
Ale czy ten Shell chodzi na windowsie ? Wiem , może bzdety piszę, ale zbytnio nie ogarniam tematu.