Witaj szanowny Gościu na forum Odjechani.com.pl. Serdecznie zachęcamy do rejestracji. Tylko u nas tak przyjazna atmosfera. Kliknij tutaj, aby się zarejestrować i dołączyć do grona Odjechanych!

Strona odjechani.com.pl może przechowywać Twoje dane osobowe, które w niej zamieścisz po zarejestrowaniu konta. Odjechani.com.pl wykorzystuje również pliki cookies (ciasteczka), odwiedzając ją wyrażasz zgodę na ich wykorzystanie oraz rejestrując konto wyrażasz zgodę na przetwarzanie swoich danych osobowych w ramach funkcjonowania serwisu. Więcej informacji znajdziesz w naszej polityce prywatności. Pozdrawiamy!

Sprzedam Konto exsite.pl z rangą Trial-Uploader!!!
Mam dziś do sprzedania konto na exsite z rangą Trial-Uploader, co daje mozliwość wstawiania newsów bez czekaniana na zakceptowanie przez mederatora exsite, takie pliki w poczekalni moga czekac nawet kilka dni, a przez ten czas co dodasz jakąś nowość filmową to juz za kilka dni nie bedzie nowością filmową, właśnie czekam na rangę Trial-Uploadera, 28 newsów i komentarze, konto nigdy nie zostało blokowane, ani nie było żadnych banów na koncie, prosze podawać swoje propozycje cenowe w komentarzach. Pozdr i zapraszam
Daj SS, link do konta, dowód że posiadasz owe konto...
Stop pomagania!
no pisze że zrobilem 28 newsow, zostały zakceptowane już przez moderatora, wysłalem prośbe o range Trial-Uploader, czekam już 2 dzień i napewno niebawem już dostanę, narazie chcę jeżeli ktos jest zainteresowany kupnem to niech pisze w koentarzach cene, mogę wystawić także aukcje na allegro, login do exsite napisze jak dostane range, bo teraz nie warto pisać, tylko piszę wczesniej taka oferte aby było wiadomo czy ktos jest chętny
Prosił bym o link do profilu twojego.. Sprawdzę jakie to newsy, jak opisane, no i wycenie konto ;D Na start mówię 10-20 zł... Ale ta cena może się zmienić...
Stop pomagania!
dam login jak dostane range, nie chce ryzykować, 28 newsów mam dodanych z kategori XXX - Filmy i clipsy
No to na rangę możesz poczekać do miesiąca pozdro ;D
Stop pomagania!
(06.09.2013, 23:07)Michał napisał(a): No to na rangę możesz poczekać do miesiąca pozdro ;D

kilka dni, jest napisane
Nadal aktualne, posiadam juz rangę.
Dobra proszę dać link do PROFILU
Dalej aktualne?