Witaj szanowny Gościu na forum Odjechani.com.pl. Serdecznie zachęcamy do rejestracji. Tylko u nas tak przyjazna atmosfera. Kliknij tutaj, aby się zarejestrować i dołączyć do grona Odjechanych!

Strona odjechani.com.pl może przechowywać Twoje dane osobowe, które w niej zamieścisz po zarejestrowaniu konta. Odjechani.com.pl wykorzystuje również pliki cookies (ciasteczka), odwiedzając ją wyrażasz zgodę na ich wykorzystanie oraz rejestrując konto wyrażasz zgodę na przetwarzanie swoich danych osobowych w ramach funkcjonowania serwisu. Więcej informacji znajdziesz w naszej polityce prywatności. Pozdrawiamy!

Stronghold Kingdoms - Twierdza Królestwa
Posiłki? Taki z Ciebie chojrak? seniorem się bronisz?!
  Odpowiedz
A z Ciebie co za chojrak atakować słabszą wioskę? Haha Wygra sprytniejszy i silniejszy :P
  Odpowiedz
Sprytniejszy? Hmm... Dobra, to ja się biorę za rozsyłanie wiadomości po całej Polsce. "Słuchajcie słuchajcie, mieszkańcy Podkaskiego! Oddam dwa kody premium, kto ubije mego wroga niechlubnego!" Haha
  Odpowiedz
Zniszczę twoją malutka armię ^^ Rozbiję w perzynę!

Edit: Kurcze, nawet Wieprz przeciwko mnie ;( Atak śle... Przynajmniej trochę honoru zdobędę.
  Odpowiedz
Było nie jeść tyle wieprzowiny. Haha Zemsta.
  Odpowiedz
Wpadło 1400honoru. Też miał szermierzy i łuczników jak Ty, a nawet struktur mi żadnych nie naruszył Haha.
  Odpowiedz
Miałem atak Wilka. Trwał 5 sekund po czym jego wojska się wycofały i tu moje pytanie, dlaczego? Zniszczył mi chatę myśliwską, choć nawet nie drasnął murów. 150 pkt honoru tylko zyskałem, czy tak wyglądają walki z Wilkiem, są bez sensu?
  Odpowiedz
Jeszcze nie miałem ataku, który polegał na demolowaniu, ale na przykładzie łupienia, polega to na tym, że celem ataku jest wytrzymać określony czas na terenie zamku przeciwnika, żeby zgrabić jego surowce, które wcześniej procentowo ustawiliśmy. Jego atak polegał na rozwaleniu jednej Twojej chatki, dlatego po dokonaniu tego, wycofał się.
  Odpowiedz
Już go nowy wójt rozklepał. Musiałem przegłosować starego, bo nie grał. :) Jeszcze dodał mi interdykt na 1 dzień.

EDIT: Mam 4 zwiadowców na 3 możliwych i nie mam pojęcia jak to się stało. Połamany

Już wróciło do normy, chwilowy błąd na moją korzyść. :)

EDIT2:
Czy da się zmienić pozycję składu w drugiej wiosce? Jeśli nie, to będę musiał zmienić typ, bo popełniłem błąd. Teraz dwa dni czekania, aż będzie w ogóle taka możliwość. Jak ta gra mnie czasem denerwuje...
  Odpowiedz
Żeby zmienić położenie budynków musisz mieć aktywny żeton premium.
[Obrazek: Y3AbJ8Z.jpg]
  Odpowiedz