Witaj szanowny Gościu na forum Odjechani.com.pl. Serdecznie zachęcamy do rejestracji. Tylko u nas tak przyjazna atmosfera. Kliknij tutaj, aby się zarejestrować i dołączyć do grona Odjechanych!

Strona odjechani.com.pl może przechowywać Twoje dane osobowe, które w niej zamieścisz po zarejestrowaniu konta. Odjechani.com.pl wykorzystuje również pliki cookies (ciasteczka), odwiedzając ją wyrażasz zgodę na ich wykorzystanie oraz rejestrując konto wyrażasz zgodę na przetwarzanie swoich danych osobowych w ramach funkcjonowania serwisu. Więcej informacji znajdziesz w naszej polityce prywatności. Pozdrawiamy!

Suicider - Portfolio
Nie wiem czemu sam na to nie wpadłem. Mam psd więc poprawię ;-)

Wysłane z mojego WT19i za pomocą Tapatalk 2
[Obrazek: aG8bM6P.png]

Odpowiedz
[Obrazek: ABSTRACT_CHOMIK-1388654888.gif]

Obrazki są z internetu.
Wiem, że chaos, robiona bardzo szybko by się sprawdzić w animacji.

Odpowiedz
Chaos, to mało powiedziane. :P Jakby się ktoś spytał, co mi się podoba w tej grafice - to nie mam pojęcia.:(
[Obrazek: Y3AbJ8Z.jpg]
  Odpowiedz
Tylko napisz coś konkretnie Jarus ;P
Za dużo grafiki, zbyt rażące kolory, czcionka, style......
To powstało z czystych eksperymentów w niecałe 15 minut...
Co zostawić? Czy może wszystko do kosza.. xd

Odpowiedz
Nie wiem, co Ci napisać. Po prostu nie widzę żadnego logicznego związku pomiędzy poszczególnymi elementami tej układanki. Drzewo, kółka, kwiatki, strzałka Glupi Pierwszy i ostatni napis z tej animacji jest z cieniem, bez obrysu. Dwa środkowe napisy z obrysem, bez cienia. Lepiej wyglądałoby gdybyś się zdecydował na jeden z tych wariantów.
Kolorystycznie - też chaotycznie i bez sensu.
Nie wiem, może ja nie mam gustu, ale na serio nie widzę nic ciekawego.
Sorry, że tak negatywnie, ale chyba lepsza szczera krytyka, niż czcze pochwały. ;)
[Obrazek: Y3AbJ8Z.jpg]
  Odpowiedz
Krytyka lepsza, masz rację ;)
Powiem ci szczerze że też nie uważam tego za szczyt moich możliwości, aczkolwiek takie połączenia to dla mnie coś nowego.
Co do tych napisów to kombinowałem, zawsze mam problem z dopasowaniem tekstu do tła ;)
Tak jak pisałem wcześniej, nie poświęciłem nad nią zbyt wiele czasu i to może dlatego.
Dzięki ci Jarus, że jako jedyny oceniłeś moją pracę. :D

Odpowiedz
Na pierwszy rzut oka ładnie się prezentuje jednak, gdy się przyjrzałem to z miejsca do wywalenia jest drzewko i strasznie szpecą te postrzępione krawędzie. Tematycznie również nie pasuje do Twojego chomika bo dajesz do zrozumienia, że jest on filmowy. Wypadałoby to jakoś ze sobą powiązać ;)
[Obrazek: jGTeTrj.png]

"Tak młody jak dziś nie będziesz już nigdy. Wykorzystaj to z myślą o Twoim jutrze."

Odpowiedz
Te postrzępione krawędzie to wina ustawień w animacji ;)
Jeszcze tego nie obczaiłem. Fakt, nie jest ona w ogóle związana z chomikiem, tylko 1 dzień ją rozsyłałem.

Odpowiedz
W takim razie wszystko do nadrobienia :)
[Obrazek: jGTeTrj.png]

"Tak młody jak dziś nie będziesz już nigdy. Wykorzystaj to z myślą o Twoim jutrze."

Odpowiedz
[Obrazek: VIDEO-1388772727.gif]

Teraz chyba tematycznie ;)

Odpowiedz