W jaki sposób Odjechani składają świąteczne życzenia swoim bliskim?
SMS, e-mail, czy tradycyjna pocztówka? Może jeszcze innych sposobów używacie? Dlaczego właśnie ten sposób preferujecie?
![[Obrazek: Y3AbJ8Z.jpg]](https://i.imgur.com/Y3AbJ8Z.jpg)
Witaj szanowny Gościu na forum Odjechani.com.pl. Serdecznie zachęcamy do rejestracji. Tylko u nas tak przyjazna atmosfera. Kliknij tutaj, aby się zarejestrować i dołączyć do grona Odjechanych!
Strona odjechani.com.pl może przechowywać Twoje dane osobowe, które w niej zamieścisz po zarejestrowaniu konta. Odjechani.com.pl wykorzystuje również pliki cookies (ciasteczka), odwiedzając ją wyrażasz zgodę na ich wykorzystanie oraz rejestrując konto wyrażasz zgodę na przetwarzanie swoich danych osobowych w ramach funkcjonowania serwisu. Więcej informacji znajdziesz w naszej polityce prywatności. Pozdrawiamy!
Świąteczne Życzenia - jak składacie?
|
01.12.2013, 04:40
Zaczął się grudzień i wkrótce święta Bożego Narodzenia.
W jaki sposób Odjechani składają świąteczne życzenia swoim bliskim? SMS, e-mail, czy tradycyjna pocztówka? Może jeszcze innych sposobów używacie? Dlaczego właśnie ten sposób preferujecie? ![]() Odjechani.com.pl, to bardzo przyjazne forum wielotematyczne. Zapraszamy do darmowej rejestracji! Kliknij "rejestracja" i...
01.12.2013, 12:27
Najczęściej krótki telefon do znajomego, kogoś z rodziny czy innej osoby
![]() ![]() ![]()
A we mnie samym wilki dwa oblicze dobra oblicze zła
walczą ze sobą nieustannie wygrywa ten, którego karmię
01.12.2013, 12:40
Z reguły wcześniej czy później staram się osobiście
![]() ![]()
Telefonicznie, wysyłam SMS z odpowiednimi życzeniami do sąsiadów, rodziny, znajomych. Maili nie wysyłam, chociaż kiedyś raz wysłałem na święta Wielkiejnocy, moja babcia nadal wysyła kartki świąteczne.
"Bądź dobrej myśli, bo po co być złej" - Stanisław Lem.
Zawsze staram się osobiście składać życzenia jednak nie zawsze jest możliwość. Wtedy leci sms do osób których nie mam "pod ręką"
![]() ![]() "Tak młody jak dziś nie będziesz już nigdy. Wykorzystaj to z myślą o Twoim jutrze."
01.12.2013, 17:03
Elektronicznej drogi nie uznaję. Najbliższym składam życzenia osobiście, a do dalszej rodziny wysyłam kartki.
![]()
01.12.2013, 19:50
Jeśli chodzi o najbliższe mi osoby z którymi spędzam święta, to dziele się opłatkiem i życzę im wszystkiego co najlepsze.
"Bądź dobrej myśli, bo po co być złej" - Stanisław Lem.
02.12.2013, 01:42
Hm. To zależy komu składam życzenia - niezależnie od tego czy to urodziny danej osoby, Boże Narodzenie czy inne święto. Dalszym znajomym wpis na fb - czasem, zdarzy mi się też wysłać w PW jakiś śmiechowy i specjalnie wyszukany wierszyk - fb to dla dalszych znajomych. Do bliższych znajomych smsy głównie, przez telefon rozmawiać nie lubiłam, ale ostatnio jakby się przekonałam do tej formy kontaktu, więc zobaczymy jak to wyjdzie w tym roku.
Kartki świąteczne uwielbiam wysyłać, ale nie zawsze przypomnę sobie o nich na czas ![]()
Free Your Mind!
02.12.2013, 06:50
SMSów nie wysyłam, bo nie lubię ich pisać, strasznie. Poza tym, to trochę takie infantylne... W miarę możliwości, życzenia składam osobiście, z rodziną się raczej widzę w święta, więc nie ma z tym problemu, do przyjaciół dzwonię, a z dobrymi znajomymi, z którymi utrzymuje większy kontakt, załatwiam takie rzeczy poprzez FB, czy GG, ewentualnie też telefonicznie. Nie mam większego parcia na ten zwyczaj, dlatego częściej to inni przychodzą z tym do mnie, a ja jedynie odbijam piłeczkę.
14.12.2013, 21:19
Najbardziej lubię składać życzenie stojąc z kimś oko w oko... Wtedy jakoś tak najlepiej
![]() |