Witaj szanowny Gościu na forum Odjechani.com.pl. Serdecznie zachęcamy do rejestracji. Tylko u nas tak przyjazna atmosfera. Kliknij tutaj, aby się zarejestrować i dołączyć do grona Odjechanych!

Strona odjechani.com.pl może przechowywać Twoje dane osobowe, które w niej zamieścisz po zarejestrowaniu konta. Odjechani.com.pl wykorzystuje również pliki cookies (ciasteczka), odwiedzając ją wyrażasz zgodę na ich wykorzystanie oraz rejestrując konto wyrażasz zgodę na przetwarzanie swoich danych osobowych w ramach funkcjonowania serwisu. Więcej informacji znajdziesz w naszej polityce prywatności. Pozdrawiamy!

Szybcy i Wściekli 6 - Zwiastun
Będzie okazja przypomnieć sobie Szybcy i Wściekli 5 cześć bo będzie w niedziele 29 Maja o 20:00 na Tv Puls ja chętnie obejrzę a Wy?
  Odpowiedz
(27.05.2016, 15:15)WhiteAngel napisał(a): Będzie okazja przypomnieć sobie Szybcy i Wściekli 5 cześć bo będzie w niedziele 29 Maja o 20:00 na Tv Puls ja chętnie obejrzę a Wy?

Z 15-20 minutami przerwy na reklamy oglądanie filmów to udręka, wolę sobie ściągnąć z chomika :)
  Odpowiedz
Oj nie ogladałam w całości robiłam fajniejsze rzeczy :-) Piwko
  Odpowiedz