Witaj szanowny Gościu na forum Odjechani.com.pl. Serdecznie zachęcamy do rejestracji. Tylko u nas tak przyjazna atmosfera. Kliknij tutaj, aby się zarejestrować i dołączyć do grona Odjechanych!

Strona odjechani.com.pl może przechowywać Twoje dane osobowe, które w niej zamieścisz po zarejestrowaniu konta. Odjechani.com.pl wykorzystuje również pliki cookies (ciasteczka), odwiedzając ją wyrażasz zgodę na ich wykorzystanie oraz rejestrując konto wyrażasz zgodę na przetwarzanie swoich danych osobowych w ramach funkcjonowania serwisu. Więcej informacji znajdziesz w naszej polityce prywatności. Pozdrawiamy!

Ankieta: Czy ten pomysl jest dobry ?
Nie posiadasz uprawnień, aby oddać głos w tej ankiecie.
Tak.
85.71%
6 85.71%
Nie.
0%
0 0%
Nie interesuje mnie to.
14.29%
1 14.29%
Razem 7 głosów 100%
*) odpowiedź wybrana przez Ciebie [Wyniki ankiety]

Turniej Odjechanych w grach PC
W Sniper Elite 2 mozemy sobie zrobic takie pvp :) Uwielbiam ta gre ;) Ktos chetny jeszcze?
  Odpowiedz
Ja jestem chętny na Osu!. Dobry pomysł by zorganizować taki turniej. Jednak przydało by się więcej osób grających w osu niż 2 :)
  Odpowiedz
Slash :) Ale jaki tryb. ctb / standard / taiko / osu!mania?

Ja preferowalbym ctb / standard mapy Easy / Normal [ DT + HR + FL/HD ]
  Odpowiedz
Standard i preferuje mapki hard/Insane bez modów [emoji14]
  Odpowiedz
To poziom troche za wysoki dla mnie ;) Ty pewnie uzywasz tableta :P ja na myszce cisne ;<
  Odpowiedz
Ja mógłbym w league of Legends :)
  Odpowiedz
Pandotki napisz na pw . Poziom , Dywizje. EUNE EUW?
  Odpowiedz
(31.03.2015, 21:21)Devil napisał(a): To poziom troche za wysoki dla mnie ;) Ty pewnie uzywasz tableta [emoji14] ja na myszce cisne ;<
Gram na myszce ;) nick AZR4EL

Spadłem ostatnio trochę w ranku :(
  Odpowiedz