Witaj szanowny Gościu na forum Odjechani.com.pl. Serdecznie zachęcamy do rejestracji. Tylko u nas tak przyjazna atmosfera. Kliknij tutaj, aby się zarejestrować i dołączyć do grona Odjechanych!

Strona odjechani.com.pl może przechowywać Twoje dane osobowe, które w niej zamieścisz po zarejestrowaniu konta. Odjechani.com.pl wykorzystuje również pliki cookies (ciasteczka), odwiedzając ją wyrażasz zgodę na ich wykorzystanie oraz rejestrując konto wyrażasz zgodę na przetwarzanie swoich danych osobowych w ramach funkcjonowania serwisu. Więcej informacji znajdziesz w naszej polityce prywatności. Pozdrawiamy!

Tutorial Jak nabijać wyświetlenia na Youtube.
Wink 
Witajcie, W tym poradniku dowiecie się jak nabić sobie spora ilość wyświetleń na portalu youtube.

Tak wygląda bot:

[Obrazek: 20101227143346.jpg]

Ustawienia polecane według mnie to:

Delay miedzy 25000 a 50000
View nie więcej niż 300 na 5 minut ponieważ mogą się zamrozić wyświetlenia na kilka godzin.

Teraz jak używać bota:

1.Na początku pobieramy sobie bota:

http://fileml.com/12D4J1

2.Teraz musimy pobrać listę bramek proxy: (jeśli nie chcecie pobierać tego pliku możecie sami stworzyć swoja listę)

http://fileml.com/12D4J6

3.Następnie klikamy Load Proxy List wybieramy naszą listę i klikamy start.

To by było na tyle mam nadzieje ze pomogłem.

Przepraszam ze nie pisze polskich znaków i mogę popełniać błędy ale po pierwsze mam angielskiego windowsa, a po drugie mieszkam w UK od 4 lat.
  Odpowiedz
Jak stąd pobrać?
  Odpowiedz
Mógł by ktoś to wrzucić na normalny hosting ?
---
  Odpowiedz
Nie znajdziecie tego na normalnym hostingu
  Odpowiedz
A ty masz go ?
A mógł byś wrzucić np. na chomika :D ?
---
  Odpowiedz
Folder Bot YouTube hasło 1995

http://chomikuj.pl/horrormaniak

Tam masz tego bota a listę proxy sam musisz znależć sobie ale zrobić.
  Odpowiedz
Po co tak nabijać te wyświetlenia ?
Bo ja mam styl zupełnie z innej bajki .
  Odpowiedz
Ja z tego nie korzystam ale na przykład jeśli ktoś ma partnera youtube to może sobie jeszcze więcej wyświetleń sobie nabić i przy okazji zarabia.
  Odpowiedz
Mógłby ktoś wrzucić działający link :) ?
  Odpowiedz
Nabijajcie sobie tym botem (który dodatkowo jest keyloggerem), nie dość że dostaniecie bana na YT to jeszcze wasze hasła trafią do autora bota/keyloggera.

Zrozumcie raz na zawsze że WSZYSTKIE tego typu boty do nabijania czegokolwiek mają w sobie keyloggera lub backdoora, potem zastanawiacie się co się dzieje z komputerem albo płaczecie że wam chomika ukradli, sami wysyłacie swoje dane używając takich pseudo programów.
  Odpowiedz