Witaj szanowny Gościu na forum Odjechani.com.pl. Serdecznie zachęcamy do rejestracji. Tylko u nas tak przyjazna atmosfera. Kliknij tutaj, aby się zarejestrować i dołączyć do grona Odjechanych!

Strona odjechani.com.pl może przechowywać Twoje dane osobowe, które w niej zamieścisz po zarejestrowaniu konta. Odjechani.com.pl wykorzystuje również pliki cookies (ciasteczka), odwiedzając ją wyrażasz zgodę na ich wykorzystanie oraz rejestrując konto wyrażasz zgodę na przetwarzanie swoich danych osobowych w ramach funkcjonowania serwisu. Więcej informacji znajdziesz w naszej polityce prywatności. Pozdrawiamy!

Twoja przeprowadzka - wspomnienia
[Obrazek: 215513167_rheespn.jpg]

Miałeś/aś już w swoim życiu przerowadzkę z mieszkania do mieszkania ? Opisz nam jak było ... bo każda taka przeprowadzka ma w sobie coś fajnego i ciekawego a zarazem nietuzinkowego. Śmieszne sytuacje i jak smutne z tym związane mile widziane.
  Odpowiedz
Moja przeprowadzka była pasmem niepowodzeń. Znalazłam mieszkanko, wszystko pięknie, ale, kiedy wypowiedziałam umowę właścicielce bieżącego mieszkania, następnego dnia po powrocie z pracy zastałam swoje rzeczy pod drzwiami, a zamek był zmieniony. Właścicielka nie odbierała telefonu - nic! Miałam miesięczny okres wypowiedzenia. Na szczęście właściciele drugiego mieszkania pozwolili mi się wprowadzić szybciej. Musiałam też zamówić transport tych wszystkich rzeczy, bo miałam tam drogą biżuterię np., której nie widziało mi się zostawiać. Ta firma zdecydowanie uratowała mi skórę: http://delta-movers.com/ A z tamtą krową poszłam do sądu i wygrałam.
  Odpowiedz