Witaj szanowny Gościu na forum Odjechani.com.pl. Serdecznie zachęcamy do rejestracji. Tylko u nas tak przyjazna atmosfera. Kliknij tutaj, aby się zarejestrować i dołączyć do grona Odjechanych!

Strona odjechani.com.pl może przechowywać Twoje dane osobowe, które w niej zamieścisz po zarejestrowaniu konta. Odjechani.com.pl wykorzystuje również pliki cookies (ciasteczka), odwiedzając ją wyrażasz zgodę na ich wykorzystanie oraz rejestrując konto wyrażasz zgodę na przetwarzanie swoich danych osobowych w ramach funkcjonowania serwisu. Więcej informacji znajdziesz w naszej polityce prywatności. Pozdrawiamy!

Usunęli ci pliki z chomika?
Hejo

Sposób niesłychany, a wpadłem na to przypadkiem.

Do rzeczy:

Jeżeli usunęli ci pliki z chomika, a chciałbyś je mieć dla siebie (tak żebyś Ty widział), zahasłuj folder w którym był usunięty plik i voila pliki się pojawiają z literką "c". Widzisz je tylko ty :)

Dzięki za uwagę, mam nadzieje że komuś się przyda mini poradniczek :)

Kopiowanie i rozpowszechnianie jak najbardziej wskazane :)

mattan napisał(a):Jeżeli jest formułka "Pragniemy również przypomnieć, że próby obejścia blokady lub ponownego umieszczania.." to plik na 100% został usunięty całkowicie.
  Odpowiedz
Heh takie proste a działa :D Dzieki ;D ja będe korzystał xd
A we mnie samym wilki dwa oblicze dobra oblicze zła
walczą ze sobą nieustannie wygrywa ten, którego karmię
  Odpowiedz
"Jeśli skopiowanie płyty to kradzież, to idąc tym tropem - zrobienie komuś zdjęcia to porwanie" - Anonymous
  Odpowiedz
Było to już pisane w wątku o usuwaniu plików, ale fajnie że tutaj też napisałeś - więcej osób będzie o tym wiedzieć :>

PS: Tak na przyszłość to nie podpisuj się pod autora ponieważ napisał to po raz pierwszy user pandokti i domyślam się że od niego ukradłeś ten 'pomysł' :)
  Odpowiedz
Ja kopiuję pliki, które ,,mogą'' być zablokowane do zahasłowanego folderu i tak mam jeszcze PS-y u siebie.
Ale, że tak można to nie wiedziałem, dzięki :)
[Obrazek: aG8bM6P.png]

Odpowiedz
Podobno dużo plików wróciło z powrotem na chomiki.
  Odpowiedz
(10.04.2013, 15:29)Mychaty napisał(a): Było to już pisane w wątku o usuwaniu plików, ale fajnie że tutaj też napisałeś - więcej osób będzie o tym wiedzieć :>

PS: Tak na przyszłość to nie podpisuj się pod autora ponieważ napisał to po raz pierwszy user pandokti i domyślam się że od niego ukradłeś ten 'pomysł' :)

Szczerze to sam na to wpadlem przypadkiem, jak usuneli mi kursy i zablokoaalem folder zeby reszty mi nie usuneli:) i ku mojemu zdziwieniu wszystkie wrocily na swoje miejsca;)Piwko
  Odpowiedz
Autorem tego jestem ja. Napisałem to w temacie : Masowe blokowanie plików.... Cytat: RE: Masowe blokowanie plików.
Jeżeli wam zablokowano pliki na chomikuj to one zostają na profilu. Można je odzyskać. A w jaki sposób ? To nie jest wcale trudne. Wystarczy dany folder zrobić na hasło i po kłopocie pliki automatycznie pojawiają się w folderze ze znakiem (takim c w kółeczku). Ale zostają. Jak macie ważne pliki, to zawsze zostaną wystarczy wbić hasło i po krzyku i pliki macie z powrotem tylko już nie będziecie mogli ich udostępniać. Tak samo macie z zachomikowanymi plikami. Zawsze będą. Mam nadzieję, że wielu osobom pomogłem.

I proszę się nie podszywać pode mnie.
  Odpowiedz
[Obrazek: Y3AbJ8Z.jpg]
  Odpowiedz
  Odpowiedz