Uwielbiam amerykańskie miasta, mają świetny klimat.
W przyszłości chciałbym wyjechać tam na stałe ale chcieć nie zawsze znaczy móc
"Tak młody jak dziś nie będziesz już nigdy. Wykorzystaj to z myślą o Twoim jutrze."
Witaj szanowny Gościu na forum Odjechani.com.pl. Serdecznie zachęcamy do rejestracji. Tylko u nas tak przyjazna atmosfera. Kliknij tutaj, aby się zarejestrować i dołączyć do grona Odjechanych!
Strona odjechani.com.pl może przechowywać Twoje dane osobowe, które w niej zamieścisz po zarejestrowaniu konta. Odjechani.com.pl wykorzystuje również pliki cookies (ciasteczka), odwiedzając ją wyrażasz zgodę na ich wykorzystanie oraz rejestrując konto wyrażasz zgodę na przetwarzanie swoich danych osobowych w ramach funkcjonowania serwisu. Więcej informacji znajdziesz w naszej polityce prywatności. Pozdrawiamy!
Wakacje naszych marzeń
|
01.06.2012, 13:31
Mi marzą się wakacje na Florydzie lub Miami
Uwielbiam amerykańskie miasta, mają świetny klimat. W przyszłości chciałbym wyjechać tam na stałe ale chcieć nie zawsze znaczy móc "Tak młody jak dziś nie będziesz już nigdy. Wykorzystaj to z myślą o Twoim jutrze." Odjechani.com.pl, to bardzo przyjazne forum wielotematyczne. Zapraszamy do darmowej rejestracji! Kliknij "rejestracja" i...
02.07.2012, 12:27
A mnie fascynuje Islandia - loty z Polski można znaleźć nawet cenowo przystępne, więc myślę, że jest to w zasięgu ręki. A jak już tam trafimy - wynająć auto i jeździć po całej wyspie, chłonąć widoki i zapachy. Na koniec wylądować w Reykjavíku. To by były wspaniałe wakacje i, co ciekawe - 2 tygodnie starczyłyby na objazd całej wyspy!
Na wakacje wybieram się do Bułgarii . : )
10 dni samego wypoczynku, wylegiwania się na plaży, opalania się, oraz pływania w pięknej, przejrzystej, turkusowej wodzie... Kto by nie skorzystał ? : D Oto mój hotel: W hotelu jest basen, więc bez wychodzenia mogę potaplać się w wodzie . : ) Jadę z 7-letnią kuzynką, więc zabawa będzie 24h na dobę . :3 Zastanawiałam się głównie nad Grecją i Bułgarią, ale ze względu na bezpieczeństwo, zapewnione wyżywienie oraz dojazd za bardzo niską cenę zdecydowałam się na Bułgarię . : ) Oferta fajna, ponieważ znalazłam ją na stronie z różnymi promocjami. Hotel ma *** gwiazdki, więc wydaje się być fajny. ; D Pokoje na zdjęciach również mi się spodobały . : ) Tutaj więcej zdjęć hotelu : Piękna Bułgaria . < 3 :
10.01.2015, 15:23
A mnie się marzy podróż przez Alaskę lub nawet zamieszkanie tam.Oglądam dużo programów na temat tamtego regionu i bardzo mi się podoba surowy klimat i natura tego miejsca.
19.02.2015, 14:35
(Ten post był ostatnio modyfikowany: 19.02.2015, 14:37 przez Swordancer.)
Ja bym chętnie wróciła do Włoch. Byłam tam już kilka razy ale Włochy według mnie dysponują taką ilością pięknych miejsc, że nie wiem jak długo musiałabym tam być na urlopie, żeby wszystko zobaczyć. Byłam w Wenecji, Bibione, Rzymie i na Sardynii, a ostatnio czytałam artykuł o Włoszech i mnie zajawiło z kolei na Sycylię Był ktoś może?
20.02.2015, 01:40
Oj wymarzonych wakacji można by opisać przynajmniej setkę od ręki, ale jeśli miałbym wziąć pod uwagę pierwsze co przyszło mi na myśl, to plaża Maho... Zawsze chciałem odwiedzić Saint Martin, wyspę na której samoloty przelatują dosłownie nad głowami ludzi, o ile dobrze pamiętam, przy lądowaniu schodzą nad plażą nawet do 20 metrów. Wygląda to niesamowicie. W rzeczywistości musi to być niesamowity efekt... Poczuć takiego kolosa lecącego z ogromnym impetem w Twoim kierunku. Może kiedyś...
06.05.2015, 17:44
Mi się marzy Hiszpania (zwłaszcza okolice Asturii i Ribadeselli) oraz Włochy (malownicza Toskania).
26.05.2015, 21:37
(Ten post był ostatnio modyfikowany: 26.05.2015, 21:58 przez Demanufacture.
Powód edycji: Każdy wie, że "zreszą" piszemy łącznie. :)
)
Mi się marzy Rosja, od zawsze. Może to głównie przez to, że mam poglądy prorosyjskie, a kraj sam w sobie jest bardzo piękny. Ma 8 stref czasowych, z resztą to każdy wie. Takie coś około 6 tysięcy, przynajmniej za tyle jest w itace w ofercie nolimits, ale taka podróż to podróż życia.
|