Witaj szanowny Gościu na forum Odjechani.com.pl. Serdecznie zachęcamy do rejestracji. Tylko u nas tak przyjazna atmosfera. Kliknij tutaj, aby się zarejestrować i dołączyć do grona Odjechanych!

Strona odjechani.com.pl może przechowywać Twoje dane osobowe, które w niej zamieścisz po zarejestrowaniu konta. Odjechani.com.pl wykorzystuje również pliki cookies (ciasteczka), odwiedzając ją wyrażasz zgodę na ich wykorzystanie oraz rejestrując konto wyrażasz zgodę na przetwarzanie swoich danych osobowych w ramach funkcjonowania serwisu. Więcej informacji znajdziesz w naszej polityce prywatności. Pozdrawiamy!

Walka Tomasz Adamek vs Witalij Kliczko - gdzie oglądać?
(11.09.2011, 00:35)admin napisał(a): Przecież nikt nie robi takiego show w imię wolności.
Wiadomo, że chodzi o pieniądze. To normalne że chcą zarobić - przecież to ich praca
jak by nie było. Ty byś nie chciał zarobić? Również byś kombinował jak tu wyciągnąć
najwięcej kasy z imprezy...

Wiesz może za komune (sorry za porównanie) były 2 programy ale wszystkie show z udziałem polskich sportowców były retransmitowane. Po co płacić za cyfrówke prawie 100 zł skoro nie mogę za darmo obejrzeć walki? - jedynie na niemieckiej RTL była transmisja. Po co płacić państwowej telewizji pubilicznej abonament skoro nawet walki naszego rodaka nie puszczają. Bez urazy ale są na świecie rzeczy których nie idzie "wycenić" i smutno mi słyszeć że Ty chciałbyś na tym zarobić. Ja osobiście nie - bo naszego "górala" trzeba wspierać a nie brać za wszystko kase!

Odpowiedz
Wiem że juz za późno bo dziś się o tym dowiedzialem ale mój tata "wymyslil sposób" i zamiast płacic to wszedł na jakąś niemiecka stacje chyba i tam byla walka...(tylko ze po niemiecku)
  Odpowiedz
(11.09.2011, 10:31)Amycus96 napisał(a): Wiem że juz za późno bo dziś się o tym dowiedzialem ale mój tata "wymyslil sposób" i zamiast płacic to wszedł na jakąś niemiecka stacje chyba i tam byla walka...(tylko ze po niemiecku)

Już o tym było napisane. Walkę można było obejrzeć na RTL Television na Astrze, telewizja niemiecka.
  Odpowiedz
Ja oglądałem u kumpli daliśmy po 10 zł i oglądaliśmy takie były emocje ze szok :) mieliśmy 10 paczek czipsów i 4 cole ;d
  Odpowiedz
Ja nie oglądałem... nie interesuje mnie to jakoś.
Gdyby Polak wygrał to może bym pobrał z sieci a tak to nawet nie ma po co...

...Tutaj była sobie jakaś tam treść lecz ją skasowano... :)
  Odpowiedz
(13.09.2011, 15:45)KruchyFix napisał(a): ...
Gdyby Polak wygrał to może bym pobrał z sieci a tak to nawet nie ma po co...
...

Jednak uważam, że należą się słowa uznania.
Mój znajomy był pod samym ringiem z opaską dziennikarza (oni wchodzili za darmo)
i mówił, że TV nie oddaje ani trochę dysproporcji pomiędzy Kliczko a Adamkiem.
Wszyscy byli w szoku jak zobaczyli ich koło siebie na żywo.
Adamek przy nim wyglądał jak chłopak z podwórka - tak mówili.

Trzeba naprawdę sporej odwagi aby stanąć do walki z takim przeciwnikiem jak Kliczko.

Przyznaj się Kruchy - już oglądałeś walkę :P
  Odpowiedz
(13.09.2011, 22:56)admin napisał(a): Przyznaj się Kruchy - już oglądałeś walkę :P

Pewnie dwa razy.
  Odpowiedz
Cytat:Przyznaj się Kruchy - już oglądałeś walkę :P
Cytat:Pewnie dwa razy.

Dobra przyznam się... nie oglądałem.
Wierzcie lub nie ale tak było :)
  Odpowiedz
Ja także nie oglądałem , i niemam zamiaru... :)
  Odpowiedz