Witaj szanowny Gościu na forum Odjechani.com.pl. Serdecznie zachęcamy do rejestracji. Tylko u nas tak przyjazna atmosfera. Kliknij tutaj, aby się zarejestrować i dołączyć do grona Odjechanych!

Strona odjechani.com.pl może przechowywać Twoje dane osobowe, które w niej zamieścisz po zarejestrowaniu konta. Odjechani.com.pl wykorzystuje również pliki cookies (ciasteczka), odwiedzając ją wyrażasz zgodę na ich wykorzystanie oraz rejestrując konto wyrażasz zgodę na przetwarzanie swoich danych osobowych w ramach funkcjonowania serwisu. Więcej informacji znajdziesz w naszej polityce prywatności. Pozdrawiamy!

Witajcie ponownie!
Witajcie ponownie!
Na wstępie chciałem powiedzieć, że nie jest to moja pierwsza wizyta na tym forum. Moje konto w Chomikuj.pl istnieje już długo, lecz z miesiąca na miesiąc było jednak co raz mniej rozpoznawane, gdyż zmieniałem nazwy.

Mój chomik był niegdyś znany pod nazwami: pawelkwiatko, dastan, e-puacz, DirectX-PRPG.
Jednak dzisiaj jestem znany w sieci jako Digitalius.

Niektórzy mogą pamiętać mojego chomika pod nazwą "dastan", dlaczego?
KLIKNIJ TUTAJ!
Był to mój pierwszy konkurs, w którym wziąłem udział. Kiedyś z mojej strony były to czasy świetności, kreatywności, i chęci rozwijania chomika. Dzisiaj rozwijam chomika z mniejszym rozmachem.

Chcę się tutaj tylko przywitać, gdyż będę znowu uczestniczył w życiu forum Odjechani.com.pl, i mam nadzieje na udział w kolejnych odjechanych konkursach przygotowywanych przez Administratorów, i innych użytkowników forum.

Dziękuję za uwagę :-) Pozdrawiam
Digitalius
Witam :)
Pierwszy raz o tobie słyszę :)

Witamy na forum.
[Obrazek: Oh_yes_its_free-1338710999.png] ftp://109.196.92.86/Poradniki
user: user
hasło: user

[Obrazek: Userbar-1340978593.png]
Używaj przycisku [Obrazek: postbit_reputation.gif] rozważnie!!!
Zamiast pisać post pod postem użyj przycisku [Obrazek: postbit_edit.gif]

ʎuмızp ozpɹɐq ʇsǝ! ʇɐıмş
Witam Cie na forum
Witaj wśród Odjechanych i czuj się u nas dobrze. :)
Ja też pierwszy raz o ciebie słyszę ale witaj wśród Odjechanych :)
Możliwe, że pierwszy raz o mnie słyszycie, bo tu mnie dawno nie było...
Ale ogólnie forum i wy wszyscy jesteście odjechani, także myślę, ze będzie fajnie :-)
Witaj Kolego! Bardzo cieszy mnie fakt, że postanowiłeś wrócić na forum. Świetnie również, że zdecydowałeś się opisać nam swoje poczynania w temacie chomika na przestrzeni dłuższego czasu, jednak również Cię nie kojarzę ;)

Wybacz za naszą pamięć, ale czerwony dywan mamy niestety w pralni i nie jesteśmy do końca przygotowani na powrót wielkich gwiazd chomika... No cóż, mam nadzieję, że to zrozumiesz ;)

Pozdrawiam
A już myślałem, że ktoś czerwony dywan wyprał wybielaczem :-)