Witaj szanowny Gościu na forum Odjechani.com.pl. Serdecznie zachęcamy do rejestracji. Tylko u nas tak przyjazna atmosfera. Kliknij tutaj, aby się zarejestrować i dołączyć do grona Odjechanych!

Strona odjechani.com.pl może przechowywać Twoje dane osobowe, które w niej zamieścisz po zarejestrowaniu konta. Odjechani.com.pl wykorzystuje również pliki cookies (ciasteczka), odwiedzając ją wyrażasz zgodę na ich wykorzystanie oraz rejestrując konto wyrażasz zgodę na przetwarzanie swoich danych osobowych w ramach funkcjonowania serwisu. Więcej informacji znajdziesz w naszej polityce prywatności. Pozdrawiamy!

Wróżka Vilandra prawdę Ci powie!
  Odpowiedz
Jeszcze jedno pytanie:D

Czy dziś gdy będę spał przyśni mi się piękna kobieta która mnie nie znosi o imieniu Vilandra? :D
Powyższy post wyraża jedynie opinię autora w dniu dzisiejszym. 
  Odpowiedz
  Odpowiedz
Vilandro czy widzisz mnie w swojej wszechwiedzącej kuli z tytułem doktora nauk humanistycznych?

Cool
Free Your Mind!
  Odpowiedz
Jeszcze jedno pytanko ;).

Kiedy dostanę pierwszy mandat i za co to bedzie ?
  Odpowiedz
  Odpowiedz
No to i ja pofatyguje twoja magiczna kule :)

Kiedy wreszcie uda mi sie znalejzc stala prace oraz kiedy sie uspokoi u mnie w domu cholernie trudna sytuacja finansowa ? :)
"Jeśli skopiowanie płyty to kradzież, to idąc tym tropem - zrobienie komuś zdjęcia to porwanie" - Anonymous
  Odpowiedz
Vilandroo, proszę spójrz w swoją magiczną kulę i powiedz mi, jak będą wyglądały relacje z moją Panią? Dodam, że mamy bardzo trudne charaktery i czasem się szarpiemy jak pies z kotem, a innym znowuż jest najlepiej na świecie :D
  Odpowiedz
"Pierwszy mandat dostaniesz już latem i będzie on za sikanie w miejscu publicznym ze szczególnym naciskiem na ekshibicjonizm"
haha :D no to ciekawe :) szczególnie że to do mnie niepodobne ;].
  Odpowiedz
  Odpowiedz

Skocz do:

Użytkownicy przeglądający ten wątek: 1 gości