Komputer czy konsola?
Sygnatura wykonana przez: Rafal07000
Witaj szanowny Gościu na forum Odjechani.com.pl. Serdecznie zachęcamy do rejestracji. Tylko u nas tak przyjazna atmosfera. Kliknij tutaj, aby się zarejestrować i dołączyć do grona Odjechanych!
Strona odjechani.com.pl może przechowywać Twoje dane osobowe, które w niej zamieścisz po zarejestrowaniu konta. Odjechani.com.pl wykorzystuje również pliki cookies (ciasteczka), odwiedzając ją wyrażasz zgodę na ich wykorzystanie oraz rejestrując konto wyrażasz zgodę na przetwarzanie swoich danych osobowych w ramach funkcjonowania serwisu. Więcej informacji znajdziesz w naszej polityce prywatności. Pozdrawiamy!
Wybierz i wyjaśnij
|
Rower - polepsza kondycję fizyczną, nie zanieczyszcza środowiska. Jazda rowerem jest również lepsza dla zdrowia.
Komputer czy konsola? Sygnatura wykonana przez: Rafal07000 Odjechani.com.pl, to bardzo przyjazne forum wielotematyczne. Zapraszamy do darmowej rejestracji! Kliknij "rejestracja" i...
rower- bo jazda na rowerze daje wolność (wiatr we włosach, muchy w zębach ) Jazda na rowerze daje możliwość odkrycia różnych przyjemnych dróg, ścieżek i ścieżynek. Jeżdżąc na rowerze można docenić piękno krajobrazu. Samochodem nie można wjechać do parku ani na skwer, nie można odkrywać nowych ścieżek- trzeba jechać z góry wytyczonymi ulicami (chyba, że komuś nie szkoda zawieszenia), które nie zawsze są w dobrym stanie. Rower jest tańszy niż samochód, nie zanieczyszcza środowiska, aktywność fizyczna jest zdrowsza niż jazda samochodem.
daw13 ubiegłeś mnie komputer- konsola=gry a komputer jest bardziej wszechstronny. Służy nie tylko do rozrywki ale i do pracy, do rozwijania hobby. Komputer podłączony do internetu daje możliwość poznawania nowych ludzi, dzielenia się swoją pasją, dowiadywania ciekawych rzeczy. Można się również komunikować ze znajomymi komputer stacjonarny czy laptop?
Laptop - ponieważ jest przenośny, lekki i masz jakąś specyfikę (nie wiem jaką). A poza tym większość ludzi wybiera laptopy, co wróży bardzo źle dla rynku PC, tzn. laptopy są coraz popularniejsze, a populacja PC-owców maleje z dnia na dzień.
Rap czy rock?
04.08.2012, 23:53
Rap - nie lubię rockowych kawałków, gdyż są dziwne. Nienawidzę patrzeć na te straszne twarze rockowców. Ogólnie to nie lubię Rapu i Rocku, ale jeśli miałem wybierać to wybieram Rap.
Piłka nożna vs Siatkówka ?
05.08.2012, 00:13
Piłka Nożna -Ulubiony sport małych jak i dużych chłopców, jeden z najpopularniejszych sportów jakie są uprawiane na świecie, uwielbiałem grać w piłkę nożną i nadal uwielbiam, zawsze przy grze tyle się nabiegam,że po meczu idę spać lub odpoczywać przy kompie. Większość lubi tego typu sport(mówię o chłopakach, dziewczyny też lubią ale w większości lubi siatkę)Wspominam te czasy by urwać się z lekcji przynajmniej na 20 minut by pograć sobie w piłkę nożną(gałę)
Siatkę też lubię, ale rzadko w nią gram bo nie umiem serwować Mazda czy Alfa(marka samochodu)?
Zdecydowanie Mazda. W mojej rodzinie każdy ma słabość do Japońców Mazda, Honda, Nissan itd, tych silników się nie da zajeździć chyba że na prawdę tego pragniesz, więc jeśli miałbym wybierać to zdecydowanie Mazda.
Lody cytrynowe czy truskawkowe? "Tak młody jak dziś nie będziesz już nigdy. Wykorzystaj to z myślą o Twoim jutrze."
Cytrynowe, pomijam aspekt koloru, choć żółty nieodparcie kojarzy mi się, ze słońcem a słońce z uśmiechem - i tak zdobywcy orderu uśmiechu mieli za zadanie wypić szklankę cytrynowego soku bez żadnego grymasu na twarzy... ale przede wszystkim smak - cytrynowe orzeźwiają - zdecydowanie cytrynowe
Łódź żaglowa czy motorówka
05.08.2012, 10:18
Synonim - Tak poza tym to piszę się ' łódź ' .
Motorówka - gdyż można się wybrać z całą rodziną i popływać w różnych miejscach. Lubię słyszeć silnik, więc też dlatego wybieram motorówkę. Ogólnie motorówka jest bardziej sprecyzowana w szybkości. Wybieram motorówkę. YouTube vs Wrzuta ?
05.08.2012, 10:26
VanPure napisał(a):Synonim - Tak poza tym to piszę się ' łódź ' Usmiech."Mea culpa" - obiecuję poprawę Wrzuta jest dla mnie zdecydowanie wygodniejsza w użyciu, choć You Tube wydaje mi się zasobniejszy i bogatszy w treści. Jeśli chodzi o zasoby filmowe, ten drugi serwis chyba oferuje więcej, więc jednak You Tube. Łuk czy kusza?
05.08.2012, 10:57
Kusza - Posiada ona lepszą celność i szybkość wystrzału. Odległość strzału jest znacznie większa co pozwala na strzelanie do celów znacznie odleglejszych.
iPad czy Samsung Galaxy Tab ? Sygnatura wykonana przez: Rafal07000 |