Witaj szanowny Gościu na forum Odjechani.com.pl. Serdecznie zachęcamy do rejestracji. Tylko u nas tak przyjazna atmosfera. Kliknij tutaj, aby się zarejestrować i dołączyć do grona Odjechanych!

Strona odjechani.com.pl może przechowywać Twoje dane osobowe, które w niej zamieścisz po zarejestrowaniu konta. Odjechani.com.pl wykorzystuje również pliki cookies (ciasteczka), odwiedzając ją wyrażasz zgodę na ich wykorzystanie oraz rejestrując konto wyrażasz zgodę na przetwarzanie swoich danych osobowych w ramach funkcjonowania serwisu. Więcej informacji znajdziesz w naszej polityce prywatności. Pozdrawiamy!

Wyciek danych z serwera solutionsoftware.pl
Jest jeszcze kilka stron, które sprzedają.
Ja nie będę kłamać. Sam mam taki serwis, ale działa na innej zasadzie. Jest dużo lepiej zabezpieczony, itp. Sporo osób z niego korzysta.
A co do reklamy to widać, że coś jest grane.
Wole nie robić reklamy. Nie jest mi potrzebna.
Kapiszon wyślij mi na pw nazwę tego serwisu twojego.
(06.03.2013, 19:36)kapiszon633 napisał(a): ja nie będę kłamać sam mam taki serwis ale działa na innej zasadzie jest duzo lepiej zabezpieczony itp sporo osob z niego korzysta
a co do reklamy widać ze coś jest grane

Ciekawe jak zabezpieczony i kiedy zobaczymy na tym forum loginy i hasła do Chomikuj użytkowników tego 'serwisu'...
Mój działa całkiem inaczej i jest do mojego użytku.
[Obrazek: Y3AbJ8Z.jpg]