Witaj szanowny Gościu na forum Odjechani.com.pl. Serdecznie zachęcamy do rejestracji. Tylko u nas tak przyjazna atmosfera. Kliknij tutaj, aby się zarejestrować i dołączyć do grona Odjechanych!

Strona odjechani.com.pl może przechowywać Twoje dane osobowe, które w niej zamieścisz po zarejestrowaniu konta. Odjechani.com.pl wykorzystuje również pliki cookies (ciasteczka), odwiedzając ją wyrażasz zgodę na ich wykorzystanie oraz rejestrując konto wyrażasz zgodę na przetwarzanie swoich danych osobowych w ramach funkcjonowania serwisu. Więcej informacji znajdziesz w naszej polityce prywatności. Pozdrawiamy!

Wypróbuj nowe Chomikuj.pl - wasze opinie
Znalazłem bardzo przydatną rzecz w nowym layoucie !

a mianowicie "Ukryj opis"

[Obrazek: Bez_nazwy_1-1324411877.png]

a po ukryciu

[Obrazek: Bez_nazwy_1-1324411906.png]
---
  Odpowiedz
Jak dla mnie, może być. Tylko tło przydałoby się zmienić. To zielono-piaskowe już jest nudne.

W nowej wersji Chomikuj, która prawdopodobnie wejdzie na początku przyszłego roku (tak mi napisali w mailu, kiedy wysłałem im opinię) jest sposób, aby ustrzec się od fałszywych Chomików-Administracji. Prawdziwa wiadomość od Administracji będzie miała napis "wiadomość administracyjna" (jak na załączonym obrazku).

[Obrazek: 54245572.jpg]
  Odpowiedz
Mnie się osobiście podoba:)
  Odpowiedz
Bardzo fajne te nowe chomikuj :) Tak jak napisał B0hazard o wiele szybciej się strona ładuje :)
[Obrazek: Kd6SQvD.png]
  Odpowiedz
Moim zdaniem tradycyjny wygląd jest dobry i niech taki pozostanie choć ciekawie wygląda nowa wersja ale i tak pozostaje przy starej ze względu na to że dla mnie jest bardziej przejrzysta.
[Obrazek: jGTeTrj.png]

"Tak młody jak dziś nie będziesz już nigdy. Wykorzystaj to z myślą o Twoim jutrze."

Odpowiedz
Mi się podoba nowy wygląd, tylko brakuje mi opcji przenoszenia do chomika po wpisaniu nazwy do wyszukiwarki. Zamiast tego są propozycje podobnych nazw
الرمال والشمس والعطش
  Odpowiedz
według mnie stary jest o wiele lepszy :)
  Odpowiedz
A czy na nowym chomikuj jest ta zakładka "o mnie' ? bo ja nigdzie nie widzę.. a osobiście ja np, zaglądałam tam u danych chomików.. i to mi się nie podoba..Chyba że jest a ja nie mogę znaleźć :(
  Odpowiedz
(31.12.2011, 15:44)nika085 napisał(a): A czy na nowym chomikuj jest ta zakładka "o mnie' ? bo ja nigdzie nie widzę.. a osobiście ja np, zaglądałam tam u danych chomików.. i to mi się nie podoba..Chyba że jest a ja nie mogę znaleźć :(

Wystarczy kliknąć na avatar, pod obrazkiem jest opis :)
  Odpowiedz
A mi brakuje czegoś takiego że klikasz LPM na avatar na profil danego chomika i nie pisze kopiuj adres URL grafiki ;(
[Obrazek: Kd6SQvD.png]
  Odpowiedz