Witaj szanowny Gościu na forum Odjechani.com.pl. Serdecznie zachęcamy do rejestracji. Tylko u nas tak przyjazna atmosfera. Kliknij tutaj, aby się zarejestrować i dołączyć do grona Odjechanych!

Strona odjechani.com.pl może przechowywać Twoje dane osobowe, które w niej zamieścisz po zarejestrowaniu konta. Odjechani.com.pl wykorzystuje również pliki cookies (ciasteczka), odwiedzając ją wyrażasz zgodę na ich wykorzystanie oraz rejestrując konto wyrażasz zgodę na przetwarzanie swoich danych osobowych w ramach funkcjonowania serwisu. Więcej informacji znajdziesz w naszej polityce prywatności. Pozdrawiamy!

Wypróbuj nowe Chomikuj.pl - wasze opinie
Zauważyłem że przy długich menu głównych obok "Ukryj opis" pojawia się również "Rozwiń" dzięki czemu długie menu rozciąga się do całej długości.

Mankamentem tej opcji jest to że potem nie ma opcji "Zwiń" i strona wraz z menu pozostaje rozciągnięta.
Nie rozmawiam za pomocą czatu i PW.
  Odpowiedz
Aby zwinąć opis klikamy najpierw w ukryj opis a następnie w pokaż opis i menu zostaje "zwinięte", i znów możemy sobie zwinąć opis ;)
---
  Odpowiedz
Cytat:klikamy ... następnie ... i znów możemy sobie zwinąć

Do d... ten niby nowy wizerunek chomika.
Lepiej niech Ci specjaliści od wizerunku idą sobie na roczny urlop wychowawczy ze swoimi komputerami.
Nie rozmawiam za pomocą czatu i PW.
  Odpowiedz
Mam propozycję Skrzypas, weź wreszcie zrób coś sam bo wszystko co inni robią Ci nie pasuje.
Zrób coś sam i zaprezentuj to si wypowiemy, jęczysz stale że coś jest źle, coś jest do bani a sam nic nie zrobiłeś tylko narzekasz a jak udzielasz porad to w większości jest to cytowanie "Komputer Świata".

Sorry ale taka jest prawda, krytykujesz i narzekasz że wszystko jest do bani więc zrób coś wreszcie sam, panie "specjalisto" od wszystkiego.
  Odpowiedz
Niektóre kolory moim zdaniem są okropne.
Na przykład jasny zielony.
Przyłącz się do Akcji zgłoś posta!
  Odpowiedz
Ostatnio, a dokładniej wczoraj między godzinami 23:00 - 1:30 miałem problem z używaniem wersji beta,
dokladniej mówiąc nie mogłem wejść na żadnego chomika nawet swojego i nic pobrać. Dopiero przy
kliknięciu "Wróć do starej wersji" mogłem normalnie korzystać ze strony.

Wysłałem pozytywną opinię lecz po ponad tygodniowym użytkowaniu wolę starą wersję,
może już się przyzwyczaiłem ale stara jest mniej "awaryjna".
  Odpowiedz
Jak sama nazwa wskazuje (beta) jest wersją testową co może skutkować występowaniem błędów, dlatego właśnie udostępnia się wersje beta aby wyłapać wszystkie błędy i je poprawić zanim finalnie wersja zostanie opublikowana.
  Odpowiedz
Dzisiaj od rana miałem problemy z wejściem na swojego chomika (wersja beta). Zmieniałem dwukrotnie hasło, miałem podejrzenia o włamanie się na mojego chomika. Po wróceniu do starej wersji wszystko się uspokoiło i jest normalnie. Wersja beta aktualnie jest niedostępna.
[Obrazek: Polska_Flaga.gif] piszę poprawnie
YOU'LL NEVER WALK ALONE.

Odpowiedz
Ja w ogóle nie mogę wejść na mojego Chomika - i to przez ten głupi błąd! Po zalogowaniu się ze zwykłej wersji Chomikuj automatycznie przekierowuje mnie na stronę Beta, a tam wczytuje się tylko to zielone tło. Bo niedawno używałem wersji Beta i nie zmieniłem na tej niebieskiej górnej belce, żeby powrócić do normalnej wersji (przecież nie mogłem przewidzieć, że będą takie problemy). A żeby powrócić do normalnej wersji Chomikuj trzeba kliknąć na tej niebieskiej belce "Powróć do normalnej wersji" (czy coś takiego). Ale jak mam powrócić, skoro nie ma tej górnej belki. No i teraz nic nie mogę zrobić, dopóki tego nie naprawią. A oni nie myślą mi odpisać... :((( No i co ja teraz mam zrobić? Może ktoś mi powie?
  Odpowiedz
Spróbuj użyć tego linku http://beta.chomikuj.pl/action/account/staraWersja :)
الرمال والشمس والعطش
  Odpowiedz