Witaj szanowny Gościu na forum Odjechani.com.pl. Serdecznie zachęcamy do rejestracji. Tylko u nas tak przyjazna atmosfera. Kliknij tutaj, aby się zarejestrować i dołączyć do grona Odjechanych!

Strona odjechani.com.pl może przechowywać Twoje dane osobowe, które w niej zamieścisz po zarejestrowaniu konta. Odjechani.com.pl wykorzystuje również pliki cookies (ciasteczka), odwiedzając ją wyrażasz zgodę na ich wykorzystanie oraz rejestrując konto wyrażasz zgodę na przetwarzanie swoich danych osobowych w ramach funkcjonowania serwisu. Więcej informacji znajdziesz w naszej polityce prywatności. Pozdrawiamy!

Zablokowany Chomik - 12 milionów punktów
A czy ten tekst co napisałem może być, czy lepiej to inaczej przerobić ?
  Odpowiedz
Podany przez ciebie tekst jest jak najbardziej ok. Wyślij i czekaj na rozwój sytuacji ;)

Życzę powodzenia :)
Sukces nigdy nie jest ostateczny. Porażka nigdy nie jest totalna. Liczy się tylko odwaga. 
Strona z tapetami na pulpit - polecam
  Odpowiedz
Wysłałem czekam, jak zacznie się gadka układać to może im go nawet wystawię, bo sam nie lubię takich oszustów :)

Taką oto dziś dostałem odpowiedź:

Cytat:Witam serdecznie,

na Pana konto trafiły punkty pozyskane w sposób niezgodny z regulaminem. Konto nie
zostanie odblokowane.

W razie dalszych pytań pozostaję do dyspozycji.

--
Pozdrawiam

Agnieszka Rutkowska
Obsługa Użytkowników
Chomikuj.pl

Ale niestety większość chomików co przesłała miała legalnie zarobione, więc co im teraz odpisać ? Dalej ta sama babka więc może być ciężka gadka. Chociaż teraz co innego napisali to mogę to też użyć lekko przeciwko nim.

Idąc dalszą rozmową teraz takie coś planuje im wysłać, proszę powiedzieć co poprawić w razie czego żeby to ładnie wyszło:

Cytat:Witam ponownie.

Tak czytając na mail co prawda dostałem od paru sponsorów, niektóre osoba znam osobiście, ale jeśli rzeczywiście któraś osoba (chomik) co przesłał punkty miał je zdobytę w sposób nielegalny, albo od kogoś miał o czy nie wiem to proszę zwyczajnie cofnąć dany przelew do którego są wątpliwości, bo nie wszystkie osoby przecież są nieuczciwe. Kolejna rzecz prosiłbym o podanie z którego chomika był "nieuczciwy" przelew bo wiem do której osoby jaki należał, rozmówię się z daną osobą może dojdę do tego źródła i wtedy bym przekazał odpowiednie informacje, co Pani na to ?

Pozdrawiam, Paweł.
  Odpowiedz
yhh trudno ci będzie ich przekonać raczej :) ale trzymam kciuki by ci odblokowali konto :) Powodzenia :)
  Odpowiedz
A ten tekst co wyżej dałem będzie na ich odpowiedź tej całej Rutkowskiej, byłej Krzysztofa R. ?:P
  Odpowiedz
Zauważ jedno, najpierw piszą Ci że złamałeś regulamin niedozwolonym skryptem/programem itd.
Teraz piszą że chodzi o punkty, ciekawe co będzie w kolejnej wymówce na usprawiedliwienie blokady?
  Odpowiedz
Nie wiem, puszczę ten tekst, zobaczymy czy jak zakumają temat czy pójdą na współpracę, nie to niech mnie pocałują wiadomo gdzie.
  Odpowiedz
warto spróbować z administracją. a następnym razem zrób sobie dwa chomiki. będą na nich takie same pliki i będziesz przelewał punkty na drugiego chomika tak żebyś miał po równo.
  Odpowiedz
Kolego, ty chyba kompletnie nie czytałeś tematu, ale to mało ważne, ja jestem ciekawy co będą wymyślali następnym razem, i będę uwagę zwracał na co piszą, bo jak złapię ich na swoim błędzie to powinni zareagować.

Chyba mój argument teraz był za mocny bo nie odpisali, a fakt że na drugi dzień odpisywali do 12:00 a często gęsto przed 11:00 a teraz nie oznacza, że po prostu nic nie mają na swoje wytłumaczenie, pisać im kolejnego maila, czy coś inaczej działać ?

Odpisali niedawno ale to żenada teraz takie coś:

Cytat:Witam serdecznie,

zgodnie z wcześniejszymi wiadomościami konto nie zostanie odblokowane.

W razie dalszych pytań pozostaję do dyspozycji.

--
Pozdrawiam

Paulina Szczerbicka
Obsługa Użytkowników
Chomikuj.pl

Teraz napiszę po prostu o przedstawienie rzetelnego dowodu i tyle bo zaczyna mnie to denerwować.

Tak im odpisałem:

Cytat:Witam Ponownie.

Niestety nie otrzymałem żadnego racjonalnego dowodu, ani żadnego konkretne powodu tylko niestety wycięte z regulaminu formułki. Ja próbuje dojść skąd mogły być nieuczciwe punkty, ale niestety otrzymuję bardzo ogólnikowe odpowiedzi. Ponadto chciałem zaproponować swego rodzaju współpracę ponieważ mam wiarygodne informację na temat osoby, która od 2 lat generuje oraz kradnie punkty. Daną osobę obserwuje dłuższy czas ponieważ wiem że borykacie się z tym problem i przez to nie tylko wy tracicie, ale jeśli macie takie podejście ogólnikowe do ludzi trudno, niech dalej kradnie i męczcie się z tym problem.

Pozdrawiam, Paweł.

Ciekawe co odpiszą ale za frajer nic nie dostaną i na pewno nie na "słowo" bo ich słowo jest dla mnie nic warte.
  Odpowiedz
jak dla mnie to totalna paranoja, chomikuj do niczego nie może dojść.
Mi kiedyś ukradli 11 mln, a oni odpisali, że nie było żadnych obcych logowań na moje konto...;/

Odpowiedz