Witaj szanowny Gościu na forum Odjechani.com.pl. Serdecznie zachęcamy do rejestracji. Tylko u nas tak przyjazna atmosfera. Kliknij tutaj, aby się zarejestrować i dołączyć do grona Odjechanych!

Strona odjechani.com.pl może przechowywać Twoje dane osobowe, które w niej zamieścisz po zarejestrowaniu konta. Odjechani.com.pl wykorzystuje również pliki cookies (ciasteczka), odwiedzając ją wyrażasz zgodę na ich wykorzystanie oraz rejestrując konto wyrażasz zgodę na przetwarzanie swoich danych osobowych w ramach funkcjonowania serwisu. Więcej informacji znajdziesz w naszej polityce prywatności. Pozdrawiamy!

Zablokowany Chomik - 12 milionów punktów
No niestety, jak coś odpiszą na to co pisałem to ja się tylko pośmieję im w twarz za to jak mnie potraktowali i powiem im prosto z mostu :)
  Odpowiedz
Powiem tak, nie chcę być oczywiście "złym prorokiem" ale pkt najprawdopodobniej nie odzyskasz. Przecież dobrze widać że oni w konia z Tobą lecą i próbują uniknąć odpowiedzi...
Ech...
  Odpowiedz
Bo wiedzą że nikt z tym nie pójdzie na policję, a wszystko się wiążę przez tego Kukule i będzie tak dalej póki coś się z nim nie zrobi, a widać administracja nie ma zamiaru iść na współpracę myślą że w ten sposób zyskają więcej jak będą latać i blokować konta niż coś zrobić z danym gościem...
  Odpowiedz
Dokładnie, oni nie chcą ruszyć "czterech liter", zająć się sprawą, i nie dadzą innym, przy okazji blokując niczemu nie winne konto podając niedorzeczne powody blokady, i próbując jak najprędzej zakończyć temat.
Ech...
  Odpowiedz
Oni zablokowali bo mieli powód ale zamiast zbadać sprawę najłatwiej każde po kolei bloknąć i już. Ja jestem ciekawy tylko czy odpowiedzą na tego maila, a jak tak co powiedzą :)
  Odpowiedz
Podaj nazwę swojego chomika na pw, może spróbuję coś zdziałać. Pamiętam, że tobie chyba sprzedawałem punkty. Jeśli była tam część moich, to może potwierdzę, że przelałem je tobie na free transfer i że blokują cię bezpodstawnie.

Ja bym się szczerze z nimi nie bawił w podchody, tylko od razu bym zrobił rozpierduchę. :D
  Odpowiedz
Hehe, może bym sobie odblokował zdalnie chomika jakoś :D

No i kolejna inteligentna odpowiedź:

Cytat:Witam serdecznie,

tak jak wspomnieliśmy w poprzedniej wiadomości na Pana konto trafiły punkty
pozyskane w sposób niezgodny z regulaminem. Konto nie zostanie odblokowane- jest
to decyzja ostateczna.

W razie dalszych pytań pozostaję do dyspozycji.

--
Pozdrawiam

Paulina Szczerbicka
Obsługa Użytkowników
Chomikuj.pl

I w żadnym wypadku ani razu nie podają szczegółów z którego konta.
  Odpowiedz
To nie dosyć, że jest śmieszne to żałosne. Konta które przesłały Pawłowi rzekomo kradzione punkty to dlaczego tylko jego konto zostało zablokowane? Paranoja i tyle...Słyszałem od kilu osób, że męczyli administrację w takim stopniu, że uzyskali to co chcieli...

Odpowiedz
Wpadłem na kolejny nie taki głupi pomysł :D Tylko tu oczekuję lekkiej weny twórczej użytkowników. Ja zawsze jak do kogoś piszę na chomikuj to z tego loginu co mam na forum, a na szczęście rozmów nie kasuję więc wiem kto mniej więcej wysyłał mi punkty na to konto. A pytanie brzmi co napisać do tych osób, żeby jakiego wysłały maila z informacją że doszło do wielkiej pomyłki ? Wtedy będę miał dodatkowy argument, a też muszę im dokładnie wytłumaczyć o co chodzi :) Będę tu nawet bardzo wdzięczny, a jak się tym pomysłem uda to zasponsoruje konkurs na forum kwotą miliona punktów, ale musi się to udać :D
  Odpowiedz
No to widzę, że łatwo nie będzie. Po złości nic nie zrobisz. Zrób skany obu wiadomości i napisz im wprost, że podają dwa różne typy blokady. Zawsze mogą napisać, że oba powody są prawdziwe . Tak czy siak jak nie chcą się przyznać do błędnej blokady to się nie przyznają.Ale wątpię bo jeśli chociaż jedna osoba wysłała Ci pkt a miała je np kupując na allegro i oni do tego dojdą to jeszcze zablokują i jej chomika.
Oh, I’m not afraid to die for the other kind of love
Take me to church
I'll worship like a dog at the shrine of your lies
I'll tell you my sins and you can sharpen your knife
Offer me that deathless death
  Odpowiedz