Witaj szanowny Gościu na forum Odjechani.com.pl. Serdecznie zachęcamy do rejestracji. Tylko u nas tak przyjazna atmosfera. Kliknij tutaj, aby się zarejestrować i dołączyć do grona Odjechanych!

Strona odjechani.com.pl może przechowywać Twoje dane osobowe, które w niej zamieścisz po zarejestrowaniu konta. Odjechani.com.pl wykorzystuje również pliki cookies (ciasteczka), odwiedzając ją wyrażasz zgodę na ich wykorzystanie oraz rejestrując konto wyrażasz zgodę na przetwarzanie swoich danych osobowych w ramach funkcjonowania serwisu. Więcej informacji znajdziesz w naszej polityce prywatności. Pozdrawiamy!

Zablokowany Chomik - 12 milionów punktów
Witam. No to jak ktoś już czyta temat łapie się za głowę ale przejdę do rzeczy. Dzisiaj mi zablokowali chomika, z którego dosłownie nie było żadnej transakcji wychodzącej. Doszedł że jedna osoba która mi 5 milionów przysłała też jej wszystko zablokowali oraz jeden z którym ona robiła interesy. Niestety wynika to że gdzieś po drodze musiały być albo kradzione punkty, albo ktoś kogoś podkablować i tu takie pytanie. Jest jakaś możliwość odzyskania tego, bo to też nie małe pieniądze wydane jak idzie się domyślić, może jakaś gadka albo coś, czy raczej nic z tym nie zdziała ? Nie wiem może się za tam kogoś podam, kogo znają dobrze czy coś nie wiem tak myślę, a szkoda żeby tyle kasy poszło się je... i to jeszcze z winy jednej osoby, która dostarczała punkty. Będę wdzięczny za pomoc i jakieś mądre porady, a nie proszenie czy błaganie administracji.
  Odpowiedz
Napisz do administracji i wyjaśnij sytuacje i skąd masz punkty powinno być okTakjest
[Obrazek: promyczek_xxpwwhr.png]
  Odpowiedz
Nie uda ci się go odzyskać :D
Jak nawet spytają się z kąd masz pkt to co powiesz kolega dał?To dziwne tylko "milionów" nie no ja ci życzę wszystkiego najlepszego ale ci go nie odblokują wiem po swoim doświardczeniu.Próbować można nic nie obiecuje
Stop pomagania!
  Odpowiedz
no dobra powiem że zapłaciłem a niby nie wiedziałem jaki regulamin i oni tak oddadzą ? Na razie pierwszy mail dałem że jestem całkiem nieświadomy dopiero teraz trzeba jakąś ładną gadkę, trudno żeby tyle dobra poszło w piach.

Kiedyś jak mi zablokowali to z tego chomika dużo było wychodzących a tu tylko przychodzące więc sprawa troszeczkę inaczej wygląda, bo ta osoba której blokli przede mną miała litanie o wykorzystaniu w sposób komercyjny serwis, a ja dosłownie nic dlatego tu upatruje nadziei.
  Odpowiedz
pawel4325 napisał(a):no dobra powiem że zapłaciłem a niby nie wiedziałem jaki regulamin i oni tak oddadzą ?
Nie sądzę - rejestrując się na Chomikuj oświadczyłeś, że znasz regulamin i go akceptujesz. Jego nieznajomość jest wyłącznie Twoją winą i nie zwalnia Cię z jego przestrzegania. Przede wszystkim dowiedz się od Administracji, z jakiego konkretnego powodu to konto Ci zablokowali, bo może wcale nie chodzi o handel punktami i nie będziesz musiał tłumaczyć, skąd masz tyle punktów.
  Odpowiedz
Znaczy ja napisałem, że parę dni temu się zarejestrowałem że nie zapoznałem się z całym serwisem dokładnie i nie wiem jak miałem regulamin naruszyć tak dokładnie napisałem, czekam na odpowiedź nawet dałem drugą skrzynkę, możliwe że po prostu wędrowały kradzione punkty i jestem tzw. kozłem ofiarnym, bo jak by każdemu blokowali dosłownie konta za handel punktami to by nikt na nich nie robił z drugiej strony. Wolę być dobrze przygotowany może się uda odzyskać konto, ponieważ nie jest podany żaden powód konkretny, co jest dla mnie na plus.
  Odpowiedz
Administracji nie interesuje ile miałeś pkt. Dla nich wszystko jedno czy miałeś 1000 pkt czy 10 milionów. Każdy jest równy wobec regulaminu (no może poza gigantami bo nabijają kasę portalowi) :D
Wszystko da się wyjaśnić. Mi raz posiadanie CMPro na konto pomogło je odzyskać ;PP

parę dni temu i 12mln pkt :P nieźle :D
[Obrazek: Nwc7AWP.png]
Sygnatura wykonana przez: Rafal07000
  Odpowiedz
Pierw musisz poznać i podać tu powód blokady chomika. Wtedy można zacząć działać.
Sukces nigdy nie jest ostateczny. Porażka nigdy nie jest totalna. Liczy się tylko odwaga. 
Strona z tapetami na pulpit - polecam
  Odpowiedz
Znając życie odpiszą po weekendzie jak się dowiemy coś wymyślimy, w sumie mam Chomika messengera pro ale na innym koncie ale to szczegół, które też ma 3 miliony punkty (dokładnie 2,7 mln) i też blokniete:P
  Odpowiedz
Hmm ja jak do nich napisałem tyle że w innej sprawie to jeszcze tego samego dnia odpisali

Wysłane z mojego LG-E400 za pomocą Tapatalk
  Odpowiedz