Zablokowany Chomik - 12 milionów punktów
|
Znaczy oni zablokowali dlatego bo jedna osoba co mi wysłała, wysłało złodziejowi który znów sprzedaje na allegro, który ma kradzione punkty i w ogóle. Ale ja chciałem wyjść im na rękę i dać dane tej osoby, a oni chyba nawet nie czytają wiadomości, ponieważ nic na to nie powiedzieli... Ponadto codziennie odpisywali a dzisiaj nagle cisza...
Odjechani.com.pl, to bardzo przyjazne forum wielotematyczne. Zapraszamy do darmowej rejestracji! Kliknij "rejestracja" i...
09.11.2012, 21:56
Masz możliwość zrobienia skanów z przelewów ?
Oh, I’m not afraid to die for the other kind of love
Take me to church I'll worship like a dog at the shrine of your lies I'll tell you my sins and you can sharpen your knife Offer me that deathless death
09.11.2012, 22:18
Popytałbym, raczej powinni mi wysłać, chociaż jedna osoba się boi bo też ma przykre doświadczenia z chomikuj jak raz o czymś poinformowała na 2 tyg. ją zablokowali bez powodów, ale myślę że dam rady, a czym mogłyby one pomóc ?
10.11.2012, 08:07
Oczywiście, że pomogą. Udowodnisz im, skąd masz pkt i nie będą Cię zbywać .Wskażesz konkretnie od kogo masz. Jeśli napiszą, że jeden z odbiorców wysłał pkt z nierzetelnego zródła itp itd i udowodnią to to niech cofną przelew bo niby czemu Ty masz za to odpowiadać jak to nie Twoja wina.
Oh, I’m not afraid to die for the other kind of love
Take me to church I'll worship like a dog at the shrine of your lies I'll tell you my sins and you can sharpen your knife Offer me that deathless death
Na razie zrobię tak, bo dwie osoby napisały do chomikuj, jak im też coś zbywającego odpiszą, to wtedy je po proszę o te screeny, niech wymażą tam swoją liczbę punktów ale to zostanie, a reszta jak nie da to powiem im prosto z mostu że mają z nimi przykre doświadczenia i tyle.
Patrzcie co odpisali jednemu znajomemu: Cytat:Witam serdecznie, Oni są normalni, oni w ogóle patrzą co piszą i czytają... No niestety administracja przestała odpowiadać na maile, więc to jest żałosne. Ale mam kolejny pomysł tylko zrobię przerwę czasu żeby nie skojarzyli. |