Zakupy przez internet
|
07.02.2012, 11:37
Parę dni temu na internecie znalazłam ciekawą stronę menudomowe.pl na której mozna zamówić produkty są one dostarczane do domu wraz z przepisami tabelą dietetyczną i deserem dostawa gratis żeby sprawdzić czy tak rzeczywiście jest zamówiłam i okazało się że był to strzał w dziesiątkę produkty świeże,super zapakowane, fajne przepisy i szybka dostawa czy ktoś z was już korzystał z takiego sposobu zamawiania towaru wasze opinie?
Odjechani.com.pl, to bardzo przyjazne forum wielotematyczne. Zapraszamy do darmowej rejestracji! Kliknij "rejestracja" i...
19.05.2012, 20:20
Witaj,
nie mam żadnych doświadczeń z tego typu kupowaniem towarów lecz myślę że jest do dobra alternatywa dla ludzi którzy większość swojego wolnego czasu przesiadują w domu. Dla ludzi pracujacych lub uczących się jest to średni pomysł. Musimy siedzieć w domu i czekać na kuriera który nie przyjedzie na "godzine". Drugi minus to ceny. Wszędzie tam gdzie dostępna jest "darmowa przesyłka" ceny są zawyżone. Jaki z tego wniosek? - nie dostajemy niczego za darmo, ponieważ przesyłka jest już wliczona w cenę a hasło "darmowa wysyłka" to nic innego jak chwyt reklamowy. Ostatni minus to czysto zdrowotne znaczenie. Jeśli ktoś nie uprawia żadnego sportu, codzienny spacerek do sklepu dobrze mu zrobi a tak siedzi w domu i tyje ;P Pozdrawiam Wszystko co dobre kiedyś się kończy. Mój odjechany profil został porzucony. Nie odpowiadam na posty i wiadomości prywatne. Jedyna opcja kontaktu ze mną to mój śmieciowy email: b0hazard małpa o2.pl
04.06.2012, 00:01
Tu bym podyskutował. Czasami zdarza się, że w Internecie znajdziesz interesujący Cię produkt ale niestety nie ma go w Twoim mieście. Przykładowo znajduje się w innej części Polski. Co do ceny "darmowej przesyłki" to się całkowicie z Tobą zgadzam.
"Wszyscy Kłamią"... - Gregory House
04.06.2012, 14:08
Skoro uważasz że to był strzał w dziesiątkę to sama powinnaś być przekonana czy jest to opłacalne i zdrowe. Osobiście nigdy bym się na coś takiego nie skusił. Po pierwsze, produkty mogą być niezdrowe, przeterminowane etc. (nigdy nie wiadomo z jakiego źródła pochodzą). Po drugie to cena. Czy nie lepiej założyć buty i przejść się kawałek do Biedronki czy Lidla i mieć pewność co kupujemy? Tutaj też cena odgrywa znaczącą rolę.
Jeśli chodzi o moje zdanie to wolę się przejść spacerkiem do pierwszego lepszego spożywczaka czy też marketu, kupić, zapłacić i mieć pewność co będę spożywał. "Tak młody jak dziś nie będziesz już nigdy. Wykorzystaj to z myślą o Twoim jutrze."
04.11.2012, 12:23
Ja chętnie przetestowałbym taki sposób, ale niestety w moim mieście nie jest to dostępne
|