Witaj szanowny Gościu na forum Odjechani.com.pl. Serdecznie zachęcamy do rejestracji. Tylko u nas tak przyjazna atmosfera. Kliknij tutaj, aby się zarejestrować i dołączyć do grona Odjechanych!

Strona odjechani.com.pl może przechowywać Twoje dane osobowe, które w niej zamieścisz po zarejestrowaniu konta. Odjechani.com.pl wykorzystuje również pliki cookies (ciasteczka), odwiedzając ją wyrażasz zgodę na ich wykorzystanie oraz rejestrując konto wyrażasz zgodę na przetwarzanie swoich danych osobowych w ramach funkcjonowania serwisu. Więcej informacji znajdziesz w naszej polityce prywatności. Pozdrawiamy!

davi100 - nie wywiązał się z zawartej transakcji
I bardzo dobrze, niech ma za swoje:D:D
[ Sygnatura usunięta przez moderatora. ]
  Odpowiedz
Ten z sochaczewa to sprzedawca na allegro którego david podał dane, teraz muszę porobić całą korespondencję itd. i gość będzie miał problemy.
  Odpowiedz
A myślałem ;) ehh powodzenia.
  Odpowiedz
Życzę Ci powodzenia. Oszustów trzeba udupić ;) Nie mogą tak nadal robić ...
  Odpowiedz
Teraz robię ponad 20 screenów i wyśle tamtemu Panu niech walczy z oszustami dobrze że wtedy z rozpędu wpisałem mój login z forum a nie jego, bo dzięki temu odzyskałem 110 zł :) Jak to czasami pomyłki ludzi są na naszą korzyść.
  Odpowiedz
  Odpowiedz
Usunąłem screen z danymi osobowymi bo na początku byłem pewien że to jego dane po wpisaniu numeru konta bankowego doszedłem do tej aukcji gdzie miał podany numer konta bankowego jak skojarzyłem że to nie on usunąłem z forum screen z przelewu więc danych tu nie upubliczniłem, potem po kontakcie z gościem się wszystkiego dowiedziałem, a koleś będzie miał problemy i tyle. A dlatego temat założyłem bo nie wiedziałem co robić z początku, chyba nie ma co się mi dziwić, ale ładnie wszystko piszę w temacie to chyba problemu nie ma ?
  Odpowiedz
Mistrz to mój dawny nick. :D
  Odpowiedz
  Odpowiedz
(04.09.2012, 20:37)davi100 napisał(a): Mistrz to mój dawny nick. :D

Wiem o tym miśku! :P
  Odpowiedz