Witaj szanowny Gościu na forum Odjechani.com.pl. Serdecznie zachęcamy do rejestracji. Tylko u nas tak przyjazna atmosfera. Kliknij tutaj, aby się zarejestrować i dołączyć do grona Odjechanych!

Strona odjechani.com.pl może przechowywać Twoje dane osobowe, które w niej zamieścisz po zarejestrowaniu konta. Odjechani.com.pl wykorzystuje również pliki cookies (ciasteczka), odwiedzając ją wyrażasz zgodę na ich wykorzystanie oraz rejestrując konto wyrażasz zgodę na przetwarzanie swoich danych osobowych w ramach funkcjonowania serwisu. Więcej informacji znajdziesz w naszej polityce prywatności. Pozdrawiamy!

davi100 - nie wywiązał się z zawartej transakcji
sprawa nie koniecznie bedzie o kradzien ale o wykorzytanie bez mojej zgody moich danych w celu przywłaszczenia sobie dobra materialnego i ich upublicznienie obcej osobie bez mojej zgody pozdrawiam
  Odpowiedz
Również potwierdzam przesłałem około 20 screenów, potwierdzenie PDF i objaśniłem co i jak i się zgadza 16 lat :) Teraz się nie wywiniesz :)
  Odpowiedz
  Odpowiedz
Spokojnie, po co te nerwy, przecież wszystko się wyjaśniło. Pozdrawiam i Dobranoc
  Odpowiedz
skontaktował sie ze mna twierdząc ze zwróci mi 110 zł

proszę na razie o wstrzymanie sie od wszelkich pochopnych wniosków

pozdrawiam
  Odpowiedz
Juz jest 220zł. Jeszcze 30 zł i zahaczyłoby o przestępstwo.
[Obrazek: Oh_yes_its_free-1338710999.png] ftp://109.196.92.86/Poradniki
user: user
hasło: user

[Obrazek: Userbar-1340978593.png]
Używaj przycisku [Obrazek: postbit_reputation.gif] rozważnie!!!
Zamiast pisać post pod postem użyj przycisku [Obrazek: postbit_edit.gif]

ʎuмızp ozpɹɐq ʇsǝ! ʇɐıмş
  Odpowiedz
Przestraszył się i teraz kombinuje jak od rodziców załatwić pieniądze bo co innego zrobi ale i tak i tak radzę go po wszystkim zbanować żeby nikogo innego tak nie zrobił.
  Odpowiedz
Następnym razem poczekajcie, zanim się w ogóle wypowiecie. Przecież wypadki się zdarzają, mogą się zdarzyć każdemu, nawet nie poczekacie chwili, tylko każdego od złodziei wyzywacie. Dobra, ale ja już idę spać bo o 4 do pracy muszę wstać. Pozdrawiam i życzę miłej nocy. :)
  Odpowiedz
chce uniknąć sięgania po jakiekolwiek środki licząc, że otrzymam moje 110zł które musiałem zwrócić

nie mówię, że jutro mogę dać czas do końca tygodnia

chodzi o zwykła ludzką uczciwość
  Odpowiedz
(04.09.2012, 21:01)davi100 napisał(a): Spokojnie, po co te nerwy, przecież wszystko się wyjaśniło. Pozdrawiam i Dobranoc

Co ? . Naprawdę pochwal się rodzicom co zrobiłeś , bo to nie przelewki . I wierz mi czeka cię policja i rozprawa w sądzie lepiej najmij prawnika dobrego .
  Odpowiedz