galeria Shiny:)
|
06.09.2013, 22:23
Łał, podoba mi się smok i przed ostatnia praca ;D Reputka leci, ćwicz dalej ;D
Stop pomagania!
Odjechani.com.pl, to bardzo przyjazne forum wielotematyczne. Zapraszamy do darmowej rejestracji! Kliknij "rejestracja" i...
Zgadzam się z Michałem, przy Tobie Asiu to jestem totalnym beztalenciem, leci repu! bardzo ładne rysunki, czekam na więcej
"Bądź dobrej myśli, bo po co być złej" - Stanisław Lem.
06.09.2013, 22:30
oj tam chłopaki dajcie spokój to nic wielkiego. Tylko kilka godzin z ołówkiem/kredkami w ręku^^ ale i tak dziękuję za reputki^^
Ci którzy Cie wspierają, znają na wylot, a jednak nadal kochają...Gdziekolwiek się znajdujesz, Twój świat tworzą Twoi przyjaciele...♥
Właśnie, kilka godzin, ja pół godziny bym nie wytrzymał, a jeśli już to by wyszło coś takiego co nawet nie równa się z Twoją najgorszą pracą, serio, a nauczyciel mi powiedział że ja ładnie rysuje.
"Bądź dobrej myśli, bo po co być złej" - Stanisław Lem.
06.09.2013, 22:42
ja potrafię zmarnować połowę ryzy papieru zanim mi praca wyjdzie xd
Ci którzy Cie wspierają, znają na wylot, a jednak nadal kochają...Gdziekolwiek się znajdujesz, Twój świat tworzą Twoi przyjaciele...♥
06.09.2013, 22:51
Hahhaha... Serio ?? Ja na trzeciej kartce dał bym sobie spokój ;D ... Co miałaś z plastyki w 3 klasie gimnazjum albo przed wakacjami jak miałaś owy przedmiot ;d
Stop pomagania!
06.09.2013, 22:53
yyyyy zawsze z plastyki miałam 5 albo 6.... ale to nic nie znaczy
06.09.2013, 22:57
Zależy jak dla kogo, a masz może prace jak malowałaś farbami ?? Ciekawe jestem czy też tak ładnie ;D
Stop pomagania!
06.09.2013, 23:01
niestety nie mam żadnych takich prac ale co do farb to nigdy mi się te prace nie udawały... farby to takie moje nemezis
07.09.2013, 03:21
Kolejne prace również świetne. Patrzysz na jakiś obrazek podczas szkicowania, czy jedziesz z głowy?
|