Witaj szanowny Gościu na forum Odjechani.com.pl. Serdecznie zachęcamy do rejestracji. Tylko u nas tak przyjazna atmosfera. Kliknij tutaj, aby się zarejestrować i dołączyć do grona Odjechanych!

Strona odjechani.com.pl może przechowywać Twoje dane osobowe, które w niej zamieścisz po zarejestrowaniu konta. Odjechani.com.pl wykorzystuje również pliki cookies (ciasteczka), odwiedzając ją wyrażasz zgodę na ich wykorzystanie oraz rejestrując konto wyrażasz zgodę na przetwarzanie swoich danych osobowych w ramach funkcjonowania serwisu. Więcej informacji znajdziesz w naszej polityce prywatności. Pozdrawiamy!

galeria Shiny:)
Łał, podoba mi się smok i przed ostatnia praca ;D Reputka leci, ćwicz dalej ;D
Stop pomagania!
  Odpowiedz
Zgadzam się z Michałem, przy Tobie Asiu to jestem totalnym beztalenciem, leci repu! bardzo ładne rysunki, czekam na więcej :)
"Bądź dobrej myśli, bo po co być złej" - Stanisław Lem.
  Odpowiedz
oj tam chłopaki dajcie spokój to nic wielkiego. Tylko kilka godzin z ołówkiem/kredkami w ręku^^ ale i tak dziękuję za reputki^^
Ci którzy Cie wspierają, znają na wylot, a jednak nadal kochają...Gdziekolwiek się znajdujesz, Twój świat tworzą Twoi przyjaciele...♥

[Obrazek: 52a49b2b5a5d8.jpg]
  Odpowiedz
Właśnie, kilka godzin, ja pół godziny bym nie wytrzymał, a jeśli już to by wyszło coś takiego co nawet nie równa się z Twoją najgorszą pracą, serio, a nauczyciel mi powiedział że ja ładnie rysuje.
"Bądź dobrej myśli, bo po co być złej" - Stanisław Lem.
  Odpowiedz
ja potrafię zmarnować połowę ryzy papieru zanim mi praca wyjdzie xd
Ci którzy Cie wspierają, znają na wylot, a jednak nadal kochają...Gdziekolwiek się znajdujesz, Twój świat tworzą Twoi przyjaciele...♥

Odpowiedz
Hahhaha... Serio ?? Ja na trzeciej kartce dał bym sobie spokój ;D ... Co miałaś z plastyki w 3 klasie gimnazjum albo przed wakacjami jak miałaś owy przedmiot ;d
Stop pomagania!
  Odpowiedz
yyyyy zawsze z plastyki miałam 5 albo 6.... ale to nic nie znaczy :D

Odpowiedz
Zależy jak dla kogo, a masz może prace jak malowałaś farbami ?? Ciekawe jestem czy też tak ładnie ;D
Stop pomagania!
  Odpowiedz
niestety nie mam żadnych takich prac :( ale co do farb to nigdy mi się te prace nie udawały... farby to takie moje nemezis :D

Odpowiedz
Kolejne prace również świetne. Patrzysz na jakiś obrazek podczas szkicowania, czy jedziesz z głowy?
  Odpowiedz