Witaj szanowny Gościu na forum Odjechani.com.pl. Serdecznie zachęcamy do rejestracji. Tylko u nas tak przyjazna atmosfera. Kliknij tutaj, aby się zarejestrować i dołączyć do grona Odjechanych!

Strona odjechani.com.pl może przechowywać Twoje dane osobowe, które w niej zamieścisz po zarejestrowaniu konta. Odjechani.com.pl wykorzystuje również pliki cookies (ciasteczka), odwiedzając ją wyrażasz zgodę na ich wykorzystanie oraz rejestrując konto wyrażasz zgodę na przetwarzanie swoich danych osobowych w ramach funkcjonowania serwisu. Więcej informacji znajdziesz w naszej polityce prywatności. Pozdrawiamy!

galeria Shiny:)
większość prac wykonuję patrząc na gotowy art, ale staram się też i z głowy rysować :)
Ci którzy Cie wspierają, znają na wylot, a jednak nadal kochają...Gdziekolwiek się znajdujesz, Twój świat tworzą Twoi przyjaciele...♥

[Obrazek: 52a49b2b5a5d8.jpg]
  Odpowiedz
Jeśli możesz, wklej poniżej jakąś pracę, którą rysowałaś wyłącznie z głowy :)
  Odpowiedz
Ładne masz te prace, a szczególnie ostatni rysunek mi się podoba.
Też bym chciał się nauczyć tak rysować :placz
Powyższy post wyraża jedynie opinię autora w dniu dzisiejszym. 
  Odpowiedz
Wow, praca nr 3 świetna. Nawet o cienie zadbałaś, super! :)
[Obrazek: jGTeTrj.png]

"Tak młody jak dziś nie będziesz już nigdy. Wykorzystaj to z myślą o Twoim jutrze."

Odpowiedz
Da Vinci jak zrobię jakąś nową pracę to jak najbardziej umieszczę ją na forum, aczkolwiek ostatnio wszystkie próby rysunku ulegają klęsce... zmarnowałam już 1/3 ryzę papieru... ;(
Ci którzy Cie wspierają, znają na wylot, a jednak nadal kochają...Gdziekolwiek się znajdujesz, Twój świat tworzą Twoi przyjaciele...♥

Odpowiedz
Nie od razu Rzym zbudowano. Cierpliwości ;)
  Odpowiedz
[Obrazek: 557521_329014240569080_713574472_n.jpg]

Praca wykonana na poczekaniu pastelami olejnymi^^ Nie wiem czy na forum ktoś im kibicuje... :D

Odpowiedz
ladna praca, chociaz to pikus jak dla Ciebie a Chelsea kibicuje Hans :D
"Bądź dobrej myśli, bo po co być złej" - Stanisław Lem.
  Odpowiedz
Jest przynajmniej paru kibiców Chelsea na forum, więc trafiłaś dobrze ;)

Nie jest źle, ale z ołówkiem lepiej sobie radzisz :)
  Odpowiedz
Fakt ołówkiem operuje znacznie lepiej, ale też znacznie dłużej nim rysuje :D pasteli używam raz na naprawdę dłuuugi czas, przez co nie mogę się do nich dopasować ;/

Odpowiedz