Witaj szanowny Gościu na forum Odjechani.com.pl. Serdecznie zachęcamy do rejestracji. Tylko u nas tak przyjazna atmosfera. Kliknij tutaj, aby się zarejestrować i dołączyć do grona Odjechanych!

Strona odjechani.com.pl może przechowywać Twoje dane osobowe, które w niej zamieścisz po zarejestrowaniu konta. Odjechani.com.pl wykorzystuje również pliki cookies (ciasteczka), odwiedzając ją wyrażasz zgodę na ich wykorzystanie oraz rejestrując konto wyrażasz zgodę na przetwarzanie swoich danych osobowych w ramach funkcjonowania serwisu. Więcej informacji znajdziesz w naszej polityce prywatności. Pozdrawiamy!

grafik_com - Portfolio wykonanych grafik
Fakt, tapeta z murzynkiem - świetna Ok

Zdradzisz jakiego tabletu używasz? :) Pytam z czystej ciekawości.
[Obrazek: jGTeTrj.png]

"Tak młody jak dziś nie będziesz już nigdy. Wykorzystaj to z myślą o Twoim jutrze."

Odpowiedz
Pentagram ale wolę projektować bez tabletu, przyzwyczajenie jednak robi swoje :)( wiele lat musiałam się obchodzić bez niego). W projektach zazwyczaj operuję pen toolem do wyekstrudowania obiektu z tła i pędzlami aby nadać ilustracji ciekawszy efekt. Raczej nie używam efektów z Photoshopa, wolę do zamierzonego celu pokombinować :)

Propo jakich oprogramowań używam do projektowania tutaj projekty z Illustratora:)

grafika na auto z barankiem rysowanym w illustratorze
[Obrazek: prmv75c7tdku.jpg]

Projekt na T-shirt energy drinka
[Obrazek: ylhiotemqdsn.jpg]

I projekt dla jednej z fanek forum MJ'a
[Obrazek: wzhyno0aimdh.jpg]
  Odpowiedz
Doświadczenie robi swoje i kolejny raz, brawo! Haha
Upsssssss, dopiero zobaczyłem, że jesteś kobietą ;)
Życie nie ma ścieżek na skróty.
[Obrazek: 9dLeST2.png]

Odpowiedz
Prace zachwycają ;) Szczególnie trafiłaś w mój gust w pierwszym poście - przedostatnie zdjęcie. Jestem fanem Jurassic Park ;)
"Wszyscy Kłamią"... - Gregory House
  Odpowiedz
Tak jestem nią :) cały czas piszę w rodzaju żeńskim. Dziękuje wszystkim za udzielanie się w moim temacie a teraz zupełna świerzynka

[Obrazek: lu1p2e6pwion.jpg]

Podoba się ? :)
  Odpowiedz
Profeska ;) Ten projekt trochę mi przywodzi na myśl "highway to hell" :D To chyba przez te ciemnoczerwone cienie napisu Mysli
Free Your Mind!
  Odpowiedz
Projekt na T-shirt - bomba! Już Cię lubię i z niecierpliwością czekam na kolejne projekty! ;)
[Obrazek: jGTeTrj.png]

"Tak młody jak dziś nie będziesz już nigdy. Wykorzystaj to z myślą o Twoim jutrze."

Odpowiedz
Olka inspiracją do wykonania tego projektu były napisy z plakatu epoka lodowcowa, odkąd wyszedł ten film zastanawiałam się w jaki sposób można uzyskać takie cudo w Photoshopie aż w końcu posiedziałam nad tym i się udało :) . Miło, że mnie tak Ciepło przyjęliście :) ogromne dzięki ! For all :*
  Odpowiedz
Ostatni projekt mi nie podpadł być może dlatego, że nie za bardzo rozumiem co chciałaś przez to pokazać ;)
Czekam na następne projekty :)
Życie nie ma ścieżek na skróty.
[Obrazek: 9dLeST2.png]

Odpowiedz
Szybior- czytaj mój przedostatni post , dokładnie wyjaśniam dlaczego akurat taki a nie inny projekt postanowiłam stworzyć.
W tym projekcie z tekstem, chciałam ugryźć tajniki przeistaczania zwykłego tekstu w realistycznie wyglądający tekst przestrzenny, podkreślam uzyskany w Photoshopie :)
  Odpowiedz