grafik_com - Portfolio wykonanych grafik
|
20.04.2015, 11:45
(Ten post był ostatnio modyfikowany: 20.04.2015, 11:46 przez grafik_com.)
Napis Newer look back jak najbardziej mi sie podoba i o tych kosmicznych tematach też rozważałam jednak nie miałam potwierdzenia, że ten temat może zainteresować? Zatem nosilibyście ?
Odjechani.com.pl, to bardzo przyjazne forum wielotematyczne. Zapraszamy do darmowej rejestracji! Kliknij "rejestracja" i...
Ja bym nosił
![]() Ale nie wiem jak reszta, w końcu każdy ma różny gust. Najważniejszą rzeczą, tak sobie myślę będzie nie powielanie tego co już rynek ma do zaoferowania, trzeba to przedstawić w jakiejś innej formie, dodając np. śmieszne napisy. Na twojej stronie widziałem, że masz do tego talent ![]() Nie znam się na marketingu. Rozumiem, że target w tym przypadku do osoby młode? I tak z ciekawości zapytam jak ci idzie z tym projektem? Coś zarabiasz? Ty też zajmujesz się dystrybucją? Szczerze, to nie wiem w którą stronę możesz pójść. Czasem eleganckie, minimalistyczne wzory są częściej kupowane od tych przeładowanych kreatywnymi wiwijasami... ![]()
20.04.2015, 13:02
(Ten post był ostatnio modyfikowany: 20.04.2015, 13:05 przez grafik_com.)
Tak jest z tym problem trafić w odpowiedni target, co by się sprzedawało. Generalnie wiem co sprzedaje się najlepiej jednak to nie mój konik tj teksty jak fuck, czy ***** na koszulkach to powszechność, przepraszam za kolokwializmy ale wystarczy spojrzeć na młodzieżowe sklepy z koszulkami i tam jest tego pełno! Masakra jakaś. Zero priorytetów w dzisiejszych czasach :/
Z tym pomysłem wystartowałam od niedawna, na razie najlepiej sprzedają się body dziecięce, koszulki minecrafta np ta T-shirt Chłopak i kubki. Przykładam wagę to tego by by odpowiednio wypromować stronę z projektami do kupienia w śród znajomych i rodziny a także już potencjalnych nie znanych mi osób ( klientów). Łącząc swoją pasję i spostrzeżenia na różny temat z tym co aktualnie umieszczam w sklepie jak np tutaj w tym poście F&F , lub kiedy piszę o przedmiotach do dekoracji domu, poduszki np z ciekawymi wzorami, których jak na lekarstwo u nas ![]() Aktualnie łącze więc wychowanie dziecka z pasją do projektowania. Da się ale jest czasem ciężko zwłaszcza, że ma się już pełną rodzinę i też dla niej musisz być dyspozycyjny.
20.04.2015, 15:17
Projekty ze sklepu na prawdę stylowe i widać, że robione z głową
![]() ![]() "Tak młody jak dziś nie będziesz już nigdy. Wykorzystaj to z myślą o Twoim jutrze."
20.04.2015, 16:08
Nicholas, miło, że dołączyłeś do omawianego tematu. Bardzo dziękuję za opinię na temat projektów. Jak wspomniałeś z tą głową to trafiłeś w sedno bo taki był mój cel zakładając ten sklep aby to co prezentuję było robione z głową, przemyślane i nie powielane. Po Twoim komentarzu wiem, że chyba osiągnęłam ten cel. Jednak nie chce spoczywać na laurach cały czas coś wymyślam, notuję ? . Teraz chwila oddechu, jednak niedługo znów pojawi się coś nowego. Dziękuję Wam i zachęcam innych do przyłączenia się do tematu.
(19.04.2015, 10:02)grafik_com napisał(a): Z tego miejsca napisze, że przede wszystkim chciałabym widzieć jakieś typowo męskie wzory Jak ma być męsko to może coś w tę stronę: Jak widzisz pozwoliłem sobie użyć obrazka z twojej strony. Tło pod napisem zupełnie zmienia wygląd koszulki (i faceta ![]() ![]()
21.04.2015, 20:06
Mogę zadać kilka pytań?
![]() Wpadły Ci już jakieś zlecenia? Czy te projekty na stronce to szablony czekające na zrealizowanie? Czy masz inną pracę? Da się z tego wyżyć?
22.04.2015, 18:58
(Ten post był ostatnio modyfikowany: 22.04.2015, 19:04 przez grafik_com.)
Hej hej. Jak miło widzieć nowe twarze
![]() androidplus, Projekty na stronie to realne projekty zobaczcie tutaj https://www.facebook.com/photo.php?fbid=...=1&theater Sklep działa jak normalny sklep online , że tak powiem. Jak allegro czy inne tego typu podobne. Zamawiasz buttonem po kliknięciu w miniaturkę wybierasz krój koszulki, czy kolor i czekasz na przesyłkę. To działa , wszystko jak należy zresztą sama sprawdziłam na sobie dowód wyżej. Tak więc nie są to projekty tylko i wyłącznie podglądowe a realne wydruki do kupienia ![]() Jarus pomysł naprawę świetny jednak na razie nie do zrealizowania ale i tak dzięki za cynk. ( Nadruk nie może wychodzić na rękawki) ograniczenie producenta i technologii druku. Jednak w Twojej propozycji ta muskulatura mogłaby ciekawie wyglądać nawet bez rękawków ![]()
24.04.2015, 16:45
Cieszę się, że pomysł przypadł ci do gustu. Bez nadruku na rękawach i bez napisu + png nadruku.
![]() ![]() Napisz, kiedy będę mógł przymierzyć. ![]() ![]()
24.04.2015, 21:56
(Ten post był ostatnio modyfikowany: 24.04.2015, 22:01 przez grafik_com.)
Rewelacja Jarus, myślę, że zostawimy tą muskulaturę bez zbędnych napisów. Tą ideę trzeba wykorzystać
![]() Wspominałeś wcześniej, że to projekt robiony na szybkiego. Napisz mi coś więcej na ten temat ok? W jakiej skali go wykonałeś? I ważne info w asortymencie są dostępne 2 rodzaje koszulek ta luźniejsza jak wyżej i druga bardziej Body fit, dopasowana do ciała ![]() Więc jeśli damy tą muskulaturę na tą koszulkę typu Fit widzę już, że efekt będzie niesamowity ![]() |