Witaj szanowny Gościu na forum Odjechani.com.pl. Serdecznie zachęcamy do rejestracji. Tylko u nas tak przyjazna atmosfera. Kliknij tutaj, aby się zarejestrować i dołączyć do grona Odjechanych!

Strona odjechani.com.pl może przechowywać Twoje dane osobowe, które w niej zamieścisz po zarejestrowaniu konta. Odjechani.com.pl wykorzystuje również pliki cookies (ciasteczka), odwiedzając ją wyrażasz zgodę na ich wykorzystanie oraz rejestrując konto wyrażasz zgodę na przetwarzanie swoich danych osobowych w ramach funkcjonowania serwisu. Więcej informacji znajdziesz w naszej polityce prywatności. Pozdrawiamy!

nowa karta graficzna GF GTX670
Gigabyte zaprezentował nową kartę dla wymagających graczy - GV-N670OC-2GD. Model ten, zbudowano w oparciu o procesor graficzny Nvidia Kepler, składający się z 1344 rdzeni CUDA i wytworzony w wymiarze technologicznym 28nm. GV-N670OC-2GD wyposażony jest także w szybkie pamięci GDDR5 oraz autorski system schłodzenia Gigabyte Windforce z technologią Triangle Cool.
7
Karta wspiera standardy Microsoft DirectX 11 i PCI-Express 3.0 oraz technologie Nvidia 3D Vision Surround, 3D Vision, PhysX i 3-way SLI. GV-N670OC-2GD wykorzystuje również zalety rozwiązania jakim jest Nvidia GPU Boost, które odpowiada za automatyczne podbijanie zegarów karty graficznej,
[Obrazek: r,id,d14zMjA7dV5odHRwOi8vaS53cC5wbC9hL2Y...ReMQ==.jpg]
  Odpowiedz
Najlepsza karta graficzna w tej cenie. Dobre chłodzenie małe zużycie prądu ;) Nic tylko brać ;)
  Odpowiedz
no właśnie mi tez sie tak wydaje :) dlatego to dodałem :P
  Odpowiedz
hmm może się skuszę. Ale poczekam na opinie. A jaka jest cena producenta ?
Sukces nigdy nie jest ostateczny. Porażka nigdy nie jest totalna. Liczy się tylko odwaga. 
Strona z tapetami na pulpit - polecam
  Odpowiedz
~1680 zł :)
  Odpowiedz
Rzeczona karta graficzna kosztuje bowiem 470 dolarów
  Odpowiedz
Pewnie kupię po wakacjach. ;) Mam wielki sentyment do kart Nvidii i nigdy się nie zawiodłem na ich procesorach graficznych, a już na pewno nie na tych umieszczonych na kartach Gigabyte. Polecam
  Odpowiedz
to w końcu 1680 czy 470???
hmm może też się skuszę na nową kartę do kompa ;)
Życie nie ma ścieżek na skróty.
[Obrazek: 9dLeST2.png]

Odpowiedz
(30.07.2012, 17:31)szybcior1998 napisał(a): to w końcu 1680 czy 470???
hmm może też się skuszę na nową kartę do kompa ;)

470 dolarów to prawie 1600zł, czyli na to samo wychodzi ;]
  Odpowiedz
Prawda to najlepsza karta w tej cenie.
Miałem możliwość grać na niej (spięta w SLI) na 3 monitorach każdy 1920x1080 czyli 3x Full HD.
Grafika wymiatała, Battlefield 3 czy Max Payne 3 na full detalach śmigał aż miło. Sam się zastanawiam
czy nie zainwestować w tą kartę chociaż z mojego Radeona 7870 jestem zadowolony.
Wszystko co dobre kiedyś się kończy. Mój odjechany profil został porzucony. Nie odpowiadam na posty i wiadomości prywatne. Jedyna opcja kontaktu ze mną to mój śmieciowy email: b0hazard małpa o2.pl
  Odpowiedz